Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAD TE ATMOSFERA PONESE

Jandrokovićevo partijanje nije jedini viralni hit: Dnevnik Nove TV zavirio u arhivu raspjevanih i rasplesanih političara

Aktualno Galerija Raspjevani i rasplesani političari - 1 Raspjevani i rasplesani političari - 1 Foto: DNEVNIK.hr Raspjevani i rasplesani političari - 2 Raspjevani i rasplesani političari - 2 Foto: DNEVNIK.hr Raspjevani i rasplesani političari - 3 Raspjevani i rasplesani političari - 3 Foto: DNEVNIK.hr Raspjevani i rasplesani političari - 4 Raspjevani i rasplesani političari - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Raspjevani i rasplesani političari - 5 Galerija 1/5 >>
Snimka šefa Sabora Gordana Jandrokovića na kojoj se ludo zabavlja u jednom klubu u Malinskoj zapalila je internet. Mnogi su ga poistovjetili s finskom premijerkom Sannom Marin čije su snimke s partija posljednjih tjedana zabavljale javnost.

Reporterka Dnevnika Nove TV Petra Buljan zavirila je u arhivu i pronašla još rasplesanih i raspjevanih izdanja naših političara.

Plesni pokreti šefa Sabora nisu jedini koji su u posljednje vrijeme postali viralni. Finska premijerka je mnoge osvojila svojim neformalnim izadnjima s glazbenih festivala, a onda i tulumima u opuštenim izdanjima.

"Svaki političar danas želi biti kul. To najčešće postižu tako da otkrivaju detalje iz svog privatnog života kako bi se prikazali jednima od nas ili koketiraju s pop kulturom. Javnost je sretna da sazna takvo nešto o njima", rekla je za Dnevnik Nove TV Marijana Grbeša Zenzerović s Fakulteta političkih znanosti.

Pročitajte i ovo Predsjednik Sabora Gordan Jandroković morate vidjeti! VIDEO Kakav partijaner: Pogledajte kako Gordan Jandroković pleše uz techno glazbu

Pročitajte i ovo Prijateljice finske premijerke u Hrvatskoj pohvalile se snimkama Prijateljice finske premijerke na razuzdanom odmoru u Hrvatskoj: Prvo su pokazivale grudi, pa su prekršile i strogu zabranu!

Čak i kada su u protokolu, političari se katkad nađu u neobranom grožđu. Premijera Andreja Plenkovića, koji rijetko izlazi iz svoje zone komfora, mogli smo vidjeti i u kolu. Ponijela ga je i pjesma.

Šokačko kolo zaplesala je i tadašnja predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.  Njezini prethodnici preferirali su malo drugačiju glazbu! Ivo Josipović laganice, a Mesić može domaće, a može i orijentalno. 

Uz "Dobro mi došel prijatel", dočekala je Jadranka Kosor Boruta Pahora u Trakošćanu.

Snimka jedne fešte iz restorana Željka Keruma postala je internetska senzacija. Rasplesani Kerum pjevao je da je "stari morski vuk", a među gostima je bilo pet sudaca.

Za sluh malo tko pita. Kad atmosfera ponese, ništa više nije važno. Sjedili su jedan do drugog, gledali svatko u svojem smjeru, ali predsjedniku Zoranu Milanoviću i premijeru Andreju Plenkoviću na usnama su bili isti stihovi.

Pjesmom je na Klisu svojedobno javnost zabavila i Kolinda Grabar-Kitarović. Dobro se sjećamo i proslave rođendana pokojnog gradonačelnika Bandića.

No malo opuštanja javnost ne percipira jednako kad je riječ o političarima i političarkama.

"Političarima je sve dozvoljeno. Dapače, taj fenomen popularizacije je nesto poželjno, nešto što njima najčešće donosi simpatije. Razlog tome je seksizam koji je duboko ukorijenjen u našim društvima, nažalost. Za vrijeme dok je Kolinda Grabar-Kitarović bila naša predsjednica i koja je svakodnevno bila objekt seksističkog divljanja sa svih strana", rekla je Grbeša Zenzerović.

Na kraju dana, reći će vam svi političari, i oni su samo ljudi.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene