Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jedino Tatjana Holjevac ovlaštena za zastupanje SNL-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz središnjice Sjedinjenih nezavisnih lista (SNL) upućeno je priopćenje u kojem se temeljem rješenja Središnjeg državnog ureda za upravu navodi da je prema Statutu stranke za predstavljanje i zastupanje stranke ovlaštena Tatjana Holjevac.

U priopćenju kojega je potpisao zamjenik Operativnog dirketora UO SNL-a Božidar Špiček navodi se da, temeljem rješenja Ureda za upravu, nije održana nikakva Izvanredna konvencija SNL-a na kojoj je navodno smijenjena predsjednica Tatjana Holjevac i cijeli Upravni odbor stranke te da, kako se ističe, prema tome nisu donijete niti izvanredne odluke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Holjevac: Vlada novim zakonom DTK daruje Hrvatskim telekomunikacijama Slika nije dostupna Holjevac: 'Želim da Zagreb bude predstavljen u Saboru'

U privitku priopćenja SNL-a dostavljeno je rješenje Središnjeg
državnog ureda za upravu u kojem stoji da se odbacuje zahtjev za upis promjena u Registar političkih stranaka kojeg je za političku stranku Sjedinjene nezavisne liste podnijela Silva Golubić dana 11. listopada 2007.

U rješenju Središnjeg državnog ureda, uz ostalo, stoji da je u
provedbenom postupku utvrđeno da je za predstavljanje i zastupanje stranke ovlaštena Tatjana Holjevac, predsjednica stranke, te da 2. Izvanredna konvencija stranke, održana 29. rujna 2007. godine, nije sazvana sukladno odredbi članka 23. Statuta stranke kojim je propisano da je Izvanrednu konvenciju dužan sazvati predsjednik/ca stranke, kada to od njega zatraži Upravni odbor stranke ili najmanje dvije regionalne podružnice stranke.

Stoga je, ističe se u rješenju državnog ureda za upravu, utvrđeno da je zahtjev za upis navedenih promjena u Registar političkih stranaka koje se konkretnije odnose na upis promjene osobe ovlaštene za predstavljanje i zastupanje stranke, kao i upis promjene Statuta stranke za političku stranku Sjedinjene nezavisne liste nije podnijela osoba koja je ovlaštena za podnošenje zahtjeva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene