Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavlja se sukob

Milanović naglo promijenio raspored da bi izbjegao Butkovića? "Zorane, opet bježiš od mene!"

Zoran Milanović i Oleg Butković
Zoran Milanović i Oleg Butković Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Ministar Oleg Butković je predsjedniku Zoranu Milanoviću posvetio novi status.

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković ponovo je na svojem Facebooku status posvetio predsjedniku Zoranu Milanoviću i tako nastavio sukob koji traje od kampanje za parlamentarne izbore.

"Zorane, što ja to čujem? Opet bježiš od mene! Prvo si potvrdio da sutra dolaziš na svečanu sjednicu Grada Rijeke, a kad si čuo da ću ja biti izaslanik predsjednika Vlade RH, otkazao si dolazak i ideš na svečanu sjednicu Općine Nedelišće", napisao je.

Pročitajte i ovo Ništa od Eura na Rivi Ništa od Eura na rivi Iz Grada objašnjavaju zašto nema gledanja Eura na rivi, no mnogi se pitaju: "Kako se onda mogu održavati nastupi?"

"Nemaš pojma koliko sam se radovao našem prvom susretu, nakon tvojih prijetnji meni i mojoj obitelji i tvog paničnog bijega iz našeg duela. Za razliku od tebe, mene ne vodi mržnja i ne želim ni tebi ni tvojoj obitelji ništa loše. Baš si me rastužio što ne dolaziš na ono isto mjesto na kojem si, prije dvije godine, hvalio moj rad", dodao je te napomenuo da se još uvijek stigne predomisliti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene