Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Neobičan osjećaj''

Između hrabrosti, straha i odvažnosti: Pogledajte ''let'' reportera Nove TV s 56 metara visine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reporter Nove TV Šime Vičević gledateljima je dočarao kako zaista izgleda bungee jumping. S 56 metara visokog Masleničkog mosta skočio je "naoružan" GoPro kamerom.

Radeći prilog o vanpansionskoj potrošnji i cijenama aktivnog turizma, reporter Nove TV Šime Vičević odlučio je gledateljima dočarati kako izgleda bungee jumping, skok od kojeg se mnogima ledi krv u žilama.

Pročitajte i ovo Šime Vičević se tijekom javljanja uživo borio s jakim vjetrom (Foto: Dnevnik.hr) tijekom javljanja uživo Puše i preko 150 km/h: Pogledajte borbu reportera Dnevnika Nove TV sa snažnim udarima bure! Marija Pećirko, ravnateljica SŠ Bartola Kašića Pag (Foto: Dnevnik.hr) Dnevnik na otocima ''Živi se bolje nego u poduzeću": Otok koji je opstao ponajviše zahvaljujući tisućama - ovaca

Skočio je tako s Masleničkog mosta visokog 56 metara (najveći bungee jumping u Hrvatskoj) "naoružan" GoPro kamerom koja je zabilježila njegov pothvat.

Sezona skokova inače traje tijekom ljetnih mjeseci i svake je godine sve veće zanimanje za ovakvim oblikom adrenalinskih sportova kao dijela turističke ponude.

"Osjećaj je vrlo neobičan - nešto između hrabrosti, straha i odvažnosti. Zapravo, imaš dojam da pobjeđuješ samoga sebe", kaže Vičević.

Kako izgleda skok pogledajte u videoprilogu.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene