Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Shrvani bolom

'Ivana se nije nametala, ali bila je spiritus movens'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovčani su u šoku i žalosti posljednji put ispratili Ivanu Obad.

Mlada studentica izgorjela je u Ferrariju Marina Čolaka, a njezini prijatelji se pitaju zašto Bog sebi uzima samo najbolje. Ivana Obad nikad nije stigla u Rijeku kamo je krenula. Zarobljena sigurnosnim pojasom izgorjela je u Ferrariju kojim je tzv. automobilistički as Marin Čolak pri velikoj brzini sletio s autoceste. On je, nevezan, izletio kroz vjetrobransko staklo i preživio.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

>> VIDEO: Ferrari Marina Čolaka se pretvorio u buktinju

>> Dubrovnik oplakuje ljepoticu Ivanu Obad

'Ja mogu samo reći da sam se vozio po autocesti u desnoj traci kad su negdje prije Karlovca pored mene projurila četiri sportska auta koji su se evidentno ganjali i vozili slalom. Zadnji je bio ovaj crveni Ferrari koji je valjda projurio 250 km/h pored mene i to bezobrazno blizu, valjda 30 cm, tako da mi se cijeli auto zatresao pri prolazu', ispričao je anonimni svjedok s jednog novinskog portala.

Nedugo potom, Marin Čolak izgubio je kontrolu nad vozilom. Automobil je sletio s kolnika, prevrnuo se i potom zapalio. Od siline udarca iz karoserije je ispao motor, a kotač je odletio 100-injak metara. Tijelo pokriveno plahtom bila je 20-ogodišnja studentica Ivana Obad. Njezina srednjoškolska razrednica Antonjeta Bartolić ne može se pomiriti sa smrću, kaže, prekrasne djevojke koja je odisala mladošću i životom.

Bila je zaista lijepa cura, ali nije se nametala kao takva, međutim, izdvajala se time što je uvijek htjela nešto organizirati. Sjećam se maturanog putovanja i maturalne zabave, gdje je bila u stvari 'spiritus movens' za cijelu organizaciju Antonjeta Bartolić 'Bila je zaista lijepa cura, ali nije se nametala kao takva, međutim, izdvajala se time što je uvijek htjela nešto organizirati. Sjećam se maturanog putovanja i maturalne zabave, gdje je bila u stvari 'spiritus movens' za cijelu organizaciju', ispričala je Antonjeta Bartolić.

U najljepšoj uspomeni ostala je i kolegama iz školskih klupa, koji shrvani bolom nisu smogli snage stati pred kameru. Lijepe riječi o njoj uputili su nam putem Facebooka. 'Ivana je bila jedna krasna djevojka za koju apsolutno nitko ne može reći niti jednu lošu riječ, sumnjam da se ikada u životu s bilo kojim prijateljem stvarno posvađala, ali znam zasigurno da je mnogima pomogla' napisali su Ivani prijatelji.

Počast joj odalo 14 000 ljudi

U samo tri dana, Ivani je putem društvene mreže počast odalo gotovo 14 000 ljudi. Malo manje njezinih sugrađana prošle ju je godine na portalu Dubrovačkog vjesnika izabralo za najljepšu Dubrovkinju. Svoju je pobjedu skromno prokomentirala riječima kako misli da u Dubrovniku ima još puno cura koje trebaju biti u ovoj rubrici te zaslužuju titulu ljepotice.

Inače odličnom profesionalnom vozaču utrka, Marinu Čolaku ovo nije prvi incident. Samo je najgori. Prije devet godina, bez vozačke dozvole, navodno se očevim skupocjenim automobilom zabio u drvo kako bi djevojci s kojom se posvađao dokazao koliko je nesretan.

Sucima prijetili bejzbol palicama?

2003. na Grobniku je, nezadovoljan sudačkom odlukom, kacigom razbio prozor lože, a njegovi mehaničari sucima su navodno prijetili bejzbol palicama. Nakon što su mu preksinoć operirali glavu, Marin se nalazi u karlovačkoj općoj bolnici, izvan životne opasnosti. Uz nekoliko šavova na licu, na duši će cijeli život nositi Ivanu Obad, nečiju kćer i sestru, prijateljicu mnogih kojima nikad više neće prenositi veselje i radost po kojoj će je svi pamtiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene