Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Poziv iz Pule

Humanitarna udruga "Naš san njihov osmijeh" planira mnogo dobrih djela: Trebaju pomoć tvrtki i iznajmljivača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga na proljeće organizira tombolu za kupnju medicinskog uređaja za pulsku bolnicu, a na ljeto žele na more dovesti što više djece iz socijalno ugroženih obitelji. Planiraju i druga iznenađenja.

Humanitarna udruga NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH iz Pule iza koje su mnoge nagrade i priznanja, poput nagrade za humanitarni rad od Republike Hrvatske te nagrade Ponos Hrvatske i Dobrotvorka godine, 2020. obilježava 10 godina postojanja i rada.

Mnogo je brojki i rezultata u tih 10 godina, no cilj nam je uvijek bio gledati unaprijed i da nam budućnost bude nit vodilja. Stoga ove godine organiziramo niz aktivnosti i akcija kojima bismo pomogli mnogim obiteljima kroz dobra djela.

U proljeće 2020. godine pokrećemo veliku humanitarnu akciju povodom obilježavanja 10. obljetnice s ciljem kupnje medicinskog uređaja za pulsku bolnicu. Tim povodom, u potražnji smo za proizvodima i uslugama koje bismo iskoristili za tombolu i aukciju koje ćemo provesti krajem ožujka/početkom travnja.

Pozivamo sve pravne (tvrtke, udruge, obrte) i fizičke osobe koje se bave prodajom i distribucijom raznih proizvoda koje bismo iskoristiti u te svrhe. Neka nam se slobodno jave kako bismo dogovorili primopredaju donacija koje ćemo iskoristiti za tombolu ili aukciju. Želimo sakupiti što veći iznos za kupnju medicinskog uređaja ili opreme.

Također, Udruga ovo ljeto pokreće i provodi humanitarnu akciju MORE LJUBAVI koju smo pokrenuli u ljeto 2019. godine i u kojoj smo doveli preko 50 djece iz raznih dijelova Hrvatske na ljetovanje u Pulu i okolicu. Ovoga puta cilj nam je ponoviti isto, ali i povećati broj djece, a želimo i dovesti djecu i iz Bosne i Hercegovine.

Stoga pozivamo sve iznajmljivače apartmana i ostalih objekata na zapadnoj, južnoj i istočnoj obali Istre koji bi pružili smještaj bez naknade djeci iz socijalno ugroženih obitelji da nam se jave kako bismo na vrijeme iskoordinirali dolazak djece a sve što je potrebno za prijavu jest poslati nam : Ime i prezime te kontakt vlasnika objekta, adresu objekta, broj osoba za smještaj i period smještaja (7 dana subota-subota).

Napominjemo da traženi period mora biti između 1.srpnja i 15. rujna 2020.

"Da Božić bude svaki dan"

Želja nam je da ove naše jubilarne godine Božić i blagdani budu svakoga dana te stoga pozivamo roditelje iz cijele Hrvatske koji ne mogu priuštiti ispunavanje neke želje svog djeteta, da nam u bilo kojem razdoblju godine sliku želje s kontaktima i adresom pošalju na adresu: Humanitarna udruga NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH,  Prilaz Monte Cappelletta 3, 52 100 Pula. 

To mogu učiniti i inboxu Facebook stranice udruge. 

Za sve navedeno, slobodno nas možete kontaktirati na broj 099 3083750, na mail nassan.njihovosmijeh@gmail.com ili putem društvene mreže facebook preko grupe ili stranice Naš San Njihov Osmijeh.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene