Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznati počinitelj

FOTO: Zapaljena hrvatska zastava tijekom utakmice Srbija-Danska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od volontera koji rade na organizaciji Svjetskog rukometnog prvenstva u Poreču nemalo se iznenadio kad je sinoć, nakon utakmice na svom automobilu zatekao zapaljenu hrvatsku zastavu, piše portal Parentium.com.

Naime, netko je čitatelju tog portala otrgnuo navijačku zastavicu s automobila, spaljenu i naslonjenu na staklo, navode na tom portalu. 

Pročitajte i ovo Søren Pape Poulsen U 52. godini Preminuo vođa danskih konzervativaca: "Zadnje što je doživio bio je veliki pljesak stranačkih kolega" Danska zastava Pod pritiskom Zapovjednik danske vojske dao ostavku

Također navode kako utakmice protiču u veoma korektnom duhu, a urednik portala kojeg smo kontaktirali kaže kako oko ovog izoliranog incidenta ne treba 'dizati previše prašine' jer je počinitelj nepoznat i može se raditi o bilo čijoj ili bilo kakvoj provokaciji.

Policija provjerava događaj

Istarska policija provjerava navode o zapaljenoj hrvatskoj zastavi sinoć u Poreču, izvijestila je danas novinare glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić.

Prema njenim riječima policija nije do sada zaprimila prijavu o paljenju hrvatske zastave na parkiralištu sportske dvorane 'Žatika' gdje se odigravaju susreti 'D' skupine Svjetskog prvenstva u rukometu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene