Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Scan&Go

Ekskluzivno! Tommy prvi na maloprodajnom tržištu u RH nudi mogućnost Scan&Go kupnje

PR
PR Foto: PR
Trgovački lanac Tommy lansirao je Scan&Go, dodatak mobilnoj Tommy aplikaciji koja kupcima omogućuje da, koristeći svoje pametne telefone, skeniraju proizvode i cijeli proces kupnje odrade gotovo potpuno samostalno.

Zahvaljujući Scan&Go inovaciji, kupci mogu skenirati barkod svakog proizvoda već prije samog stavljanja željenih proizvoda u košaricu.

PR PR (Foto: PR)


To znači da kupce do potpuno završene kupnje dijeli samo odlazak do Express blagajne za naplatu kako bi odradili plaćanje – putem debitne kartice, kreditne kartice ili gotovine. Zaključak je da kupci koji koriste Scan&Go ostvaruju beskontaktnu kupnju, a glavni benefit je ušteda vremena.


Dario Mamić, direktor korporativnih komunikacija Tommyja, rekao je: „Razumijemo da danas, više nego ikada, kupci stavljaju naglasak na inovacije, praktičnost i kvalitetu korisničke usluge. Scan&Go omogućuje nam da kupcima damo više neovisnosti i kontrole. Korištenjem Scan&Go inovacije kupci će od sada moći uživati u inovativnom, jednostavnijem i bržem iskustvu kupnje."

PR PR (Foto: PR)


Kako bi koristili Scan&Go, korisnici trebaju preuzeti Tommy aplikaciju na svoj pametni telefon ili ažurirati postojeću te se, ako već nisu, registrirati u Tommy program nagrađivanja vjernosti.

Kupci će tada unutar aplikacije moći jednostavno koristiti Scan&Go za skeniranje proizvoda u prodavaonici prilikom kupnje. Po završenom skeniranju, kupcima se na ekranu pojavljuje generirani QR kod koji je potrebno prikazati, odnosno skenirati na Express blagajni i izvršiti plaćanje.

PR PR (Foto: PR)


Usluga je trenutno dostupna u sedam Tommy prodavaonica i za početak ju može koristiti ograničen broj odabranih kupaca koji su ujedno i članovi Tommy programa nagrađivanja vjernosti.


Plan je ovu inovaciju u narednom periodu uvesti i u dodatne Tommy prodavaonice kao i omogućiti korištenje iste većem broju kupaca. Posjetite www.tommy.hr za više informacija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene