Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Humanitarni projekt

Nova TV na donorskom balu Crvenog križa: ''Ne postoji ništa ljepše i humanije od onoga što oni rade''

Reporter Andrija Jarak na donatorskom balu Crvenog križa (Foto: Dnevnik.hr)
Reporter Andrija Jarak na donatorskom balu Crvenog križa (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Plesači na donatorskom balu Crvenog krža (Foto: Dnevnik.hr) Plesači na donatorskom balu Crvenog krža (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Reporter Andrija Jarak na donatorskom balu Crvenog križa (Foto: Dnevnik.hr) Reporter Andrija Jarak na donatorskom balu Crvenog križa (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Dvorana u kojoj se održao donatorski bal Crvenog križa (Foto: Dnevnik.hr) Dvorana u kojoj se održao donatorski bal Crvenog križa (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Publika na donatorskom balu Crvanog križa (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
U Zagrebu je sinoć održan donatorski bal Crvenog križa.

Prikupljena sredstva namijenjena su opremanju Logističkog centra Crvenog križa Grada Zagreba, koji će biti središnje mjesto na kojem će se pružati pomoć socijalno ugroženim građanima. Redakcija Informativnog programa Nove TV i ove je godine sudjelovala u tom humanitarnom projektu.

Pročitajte i ovo Skladište hrane - 1 Poražavajuća statistika U Zagrebu otvorena Banka hrane, namirnice može donirati svatko: Godišnje se baci 70 kilograma hrane po stanovniku Banka hrane u Zagrebu - 3 Crveni križ Zagreb dobiva Banku hrane: "Postoje oni koji su u potrebi i koji su se našli na drugoj strani rada i kapitala"

"Ne postoji ništa ljepše i humanije od onoga što radi Hrvatski crveni križ, od Domovinskog rata do svih ekoloških katastrofa u našoj lijepoj zemlji u zadnjih 20 i nešto godina. Naravno, ova manifestacija je vrhunac takvih aktivnosti. Nova TV, kao vodeća hrvatska televizija, uvijek s posebnim zadovoljstvom podržava ovako kvalitetne projekte'', rekao je Andrija Jarak, reporter Dnevnika Nove TV.

"Prognoziram da ćemo večeras skupiti i više nego što je dovoljno i predviđeno sredstava, a na nama je da samo damo svoj doprinos", rekla je sinoć Ana Bago Tomac, meteorologinja Nove TV.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene