Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čestitao na Facebooku

I Zoran Milanović gledao rukometašice: "Ovo je još jedan dokaz da bez obzira na poneki poraz moraš ustati i igrati dalje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Zoran Milanović čestitao je na Facebooku brončanu medalju hrvatskim rukometašicama, a čestitke su poslali i premijer Andrej Plenković te zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Sjajne rukometašice pobijedile su domaćina Dansku i na Europskom prvenstvu osvojile fantastično treće mjesto.   

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek Iz minute u minutu Predstavnici manjina prelomili: "Podržat ćemo ga za predsjednika Sabora"; bivša ministrica: "Velika koalicija HDZ-SDP za Hrvatsku bi bila najmanja šteta"

"Bravo! Čestitam hrvatskim rukometašicama na osvojenoj brončanoj medalji na europskom prvenstvu. Ovo je veliki dan za hrvatski rukomet i želim zahvaliti našoj ženskoj reprezentaciji na hrabrosti, požrtvovnosti i sjajnoj igri. Ovo je još jedan dokaz da bez obzira na poneki poraz moraš ustati i igrati dalje. Karakterom i zrelošću koju ste pokazale u završnici prvenstva zaslužile ste ovu europsku medalju i vratile hrvatski ženski rukomet u europski vrh", napisao je Milanović. 

Bravo! Čestitam hrvatskim rukometašicama na osvojenoj brončanoj medalji na europskom prvenstvu. Ovo je veliki dan za...

Objavljuje Zoran MilanovićNedjelja, 20. prosinca 2020.

Sve o senzacionalnom uspjehu, čitajte na portalu Gol.hr

Čestitku rukometašicama, izborniku i stručnom stožeru Hrvatske ženske rukometne reprezentacije uputio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

"Bravo djevojke!

Hrvatska će dugo pamtiti ovu neponovljivu bajku u Danskoj! Donijele ste nam prvu medalju u ženskoj rukometnoj povijesti i time ujedinile te učinile ponosnima navijače u domovini i diljem svijeta. Sva su srca kucala kao jedno, a vi ste nam to vratile na najbolji mogući način.
Napravile ste jednu od najvećih senzacija u povijesti europskih prvenstava i godinu na izmaku obilježile veličanstvenim uspjehom!
Od srca vam čestitam na ovoj pobjedi protiv domaćina i na osvojenoj brončanoj medalji - zlatnog sjaja!", piše u Bandićevoj poruci.

Čestitkama se priključio i premijer Andrej Plenković koji je napisao: "Čestitke našim rukometašicama na osvojenoj medalji na Europskom prvenstvu u Danskoj!
Ovaj veliki uspjeh rezultat je sjajne igre, vašeg zajedništva i velikog srca koje ste pokazali na terenu!".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene