Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani radije izabrali grah

VIDEO: Bandić u Maksimiru izazvao pravu ludnicu oko sebe, fijasko prosvjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je izazvao pravu ludnicu oko sebe kada se pojavio u Maksimiru.

Bandić je dijelio karanfile te je stotine ljudi nagrnulo kako bi dobilo cvijet iz ruku gradonačelnika. Bandićevi kolege iz SDP-a su dijelili karanfile na ulazu u Maksimir ali su ostali poptuno zasjenjeni kada je došao Bandić s dvije kočije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sindikati traže ukidanje povlaštenih saborskih mirovina Slika nije dostupna Tradicionalna proslava praznika rada, ove godine bez govora političara

>> Bandić: Niti znam tko se vjenčava, nit' ću gledati vjenčanje

Prosvjednika organiziranih na Facebooku je bilo samo desetak i izgubili su se u masi. Pokušali su nešto dovikivati Bandiću, ali nije bilo efekta.

Ove godine 1. svibnja - Međunarodni praznik rada neće biti obilježen uz uobičajenu sindikalnu prosvjednu povorku od Trga bana Jelačića do maksimirskog parka jer su sindikati odustali od organiziranja proslave u Maksimiru kako je stranke ne bi iskoristile u predizbornoj kampanji. Čelnici sindikalnih središnjica ustvrdili su kako ne žele narušiti uspješni socijalni dijalog s Vladom i poslodavcima, zahvaljujući čemu su dogovorili model rješavanja problema neisplate plaća i neuplate doprinosa i poreza, pa stoga u Maksimiru ove godine neće biti prosvjeda ni prvosvibanjskih govora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene