Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazne za bajkere Krčkog mosta

Motociklisti koji su u znak prosvjeda plaćali cestarinu kovanicama dobili prekršajne prijave

Prekršajni nalog (Foto: Dnevnik.hr)
Prekršajni nalog (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Bajkeri plaćaju kovanicama (Foto: Dnevnik.hr) Bajkeri plaćaju kovanicama (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Valter Galjanič, prosvjednik (Foto: Dnevnik.hr) Valter Galjanič, prosvjednik (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Prekršajni nalog (Foto: Dnevnik.hr) Prekršajni nalog (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Šaka puna kovanica (Foto: Dnevnik.hr) Šaka puna kovanica (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Prosvjednik Davor Gašparović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/5 >>
Zbog nepoštivanja policijske zapovijedi, motociklisti koji su prosvjedovali protiv naplate cestarine na Krčkom mostu dobili su kazne od tri tisuće i petsto kuna

Na adrese motociklista koji su sudjelovali u prosvjedu na Krčkome mostu krajem lipnja počele su stizati prekršajna rješenja i uplatnice na tri tisuće i petsto kuna.

Pročitajte i ovo Njemačka policija Ususred prosvjeda Policija upozorava na moguće nerede ljevičarskih skupina: "Energično ćemo reagirati na antisemitizam" Prosvjed u Gruziji Tisuće na ulicama VIDEO Kaos u državi na rubu Europe: Veliki prosvjedi danima ne prestaju, došlo i do sukoba s policijom

Tereti ih se da nisu slušali zapovjedi policajaca i nisu se prestrojavali u jednu traku određenu za njih. Većina ih najavljuje žalbe jer ističu da ih nitko nije zaustavljao niti pokušavao zaustaviti.

Danas je održan još jedan, manji prosvjed u kojem je petnaestak vozača motocikala i automobila opet plaćalo lipama prelazak jedinog mosta u Hrvatskoj koji se naplaćuje.

Prosvjednik Valter Galjanić tvrdi da kada je prolazio motorom nije primijetio niti jednog jedinog službenika te da ga nitko nije zaustavljao niti pokušao zaustaviti.

„Na kraju ispalo je da smo mi tamo radili nered, da smo nešto krivi što smo htjeli platiti most i preći preko mosta“ kaže Galjanič.

Još jedan od prosvjednika, Davor Gašparović, tvrdi da je i on u sličnoj situaciji. Kaže kako je cilj prosvjeda „poslati poruku svima“ te poziva i druge ljude da se angažiraju „jer je sramota da se ovaj most naplaćuje“.

„Nijedan most u Hrvatskoj se ne naplaćuje, samo ovaj koji se već isplatio 1500 puta tako da je to jedna velika sramota za cijelu Hrvatsku“ zaključuje Gašparović.

Hoće li prosvjednici na kraju platiti kazne, te hoće li one biti ogromnih iznosa, znat će se tek nakon najavljenih žalbi bajkera.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene