Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''On je bolji!''

Premijer i ministar odmjerili snage: Pogledajte je li s košarkaškom loptom spretniji Plenković ili Marić

Premijer Plenković s košarkaškom loptom - 1
Premijer Plenković s košarkaškom loptom - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Premijer Plenković s košarkaškom loptom - 1 Premijer Plenković s košarkaškom loptom - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Premijer Plenković s košarkaškom loptom - 2 Galerija 1/2 >>
Premijer Andrej Plenković još jednom je pokazao da je spretan s košarkaškom loptom. Loptu je u ruke danas uzeo i ministar financija Zdravko Marić.

Nakon što su otvorili Europski tjedan sporta na zagrebačkom Jarunu, premijer Andrej Plenković i ministar financija Zdravko Marić pokazali su i neke trikove s košarkaškom loptom.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Andrej Plenković Nakon izbora Plenković: "Milanović okolo zove ljude, a onda oni zovu mene"

Premijer je najprije pokazao da loptu zna - vrtijeti na prstu, a onda se u tome okušao i ministar Marić. ''On je bolji'', zaključio je premijer.

Okušali su se i u poentiranju, a kome je to bolje pošlo za rukom pogledajte u galeriji.

Premijer je svoje košarkaše vještine pokazao i ranije. U lipnju je na otvorenju školske dvorane u Virovitici uzeo loptu pa poentirao na oduševljenje svih u dvorani.

Plenković se i prošle se godine na otvorenju Europskog tjedna sporta premijer okušao u nekim sportovima. Tada je pokušao pobjediti suparnicu u obaranju ruku.

A kako je izgledao premijerov današnji trik, pogledajte u videu.

  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene