Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obračun oko korumpiranosti

'Aktualna vlast kampanje financirala reketom i korupcijom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnici proširili su popis kaznenih djela iz nadležnosti USKOK-a. Od sada će se baviti i utajom poreza.

Izmjenu zakona pozdravili su svi zastupnici, a raspravu su iskoristili za još jedan obračun oko toga tko je korumpiran, te tko je odgovoran za koju aferu. SDP je optužio vladajuće da su vreće i kutije novca u crnim BMW-ima donosili u stranku. HDZ se pak opet dotaknuo afere u riječkim tržnicama, te Daimlera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pregled tjedna Ivane Pezo Evo što je obilježilo protekli tjedan! Slika nije dostupna Tema dana Što mislite o štrajku obrazovnih i zdravstvenih radnika?

'Ukoliko je aktualna vlast svoje političke kampanje financirala novcem koji je političkim reketom i korupcijom isisan iz državnih tvrtki ona je duboko nepravedna, nelegalna, kriminalna, i ja se nadam da će građani presuditi takvoj vlasti', rekao je SDP-ov saborski zastupnik Željko Jovanović.

>> Jovanović 'raspalio' Sabor: 'Nešto se vrati kao bumerang'

'Savjetujem da se suzdržite se od kvalifikacija i pretvaranja sabornice u sudnicu', reagirao je Luka Bebić, predsjednik Sabora.

'Po njegovom obrascu možemo paušalno reći da je 'kukuriku koalicija' kriminalna organizacija s obzirom na ljude koji ju sačinjavaju i s obzirom na brojne afere koje su imali', prokomentirao je HDZ-ovac Krunoslav Markovinović.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene