Sastojci:
- 1 paket lisnatog tijesta (300 g)
- 200 g gorgonzole
- 150 g prešane šunke
- 3 jaja
- 2 dl kiselog vrhnja
- maslac ili margarin
- sol, papar
Priprema:
Odmrznite lisnato tijesto i razvaljajte ga. Stavite ga u namašćen pleh tako da rubovi tijesta vire iz pleha. Tijesto izbodite na nekoliko mjesta vilicom. Na tijesto posložite gorgonzolu i šunku narezane na kockice. Vrhnje i jaja izmiješajte u zdjelici, popaprite i posolite te prelijte preko šunke i gorgonzole. Pecite 30 minuta na temperaturi od 200 stupnjeva.
Najčitanije
-
Akcija spašavanja u tijeku
Srušio se helikopter s predsjednikom Irana: "Informacije koje stižu vrlo su zabrinjavajuće"
-
krug oko Sunca
FOTO Na nebu iznad Zagreba snimljena neobična pojava: Doznajemo o čemu je riječ
-
Treba reagirati na vrijeme
Raste neplodnost kod muškaraca: Više je uzroka, a jedan je među češćima