Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burna noć na prometnicama

Vagon iskliznuo s tračnica, zapalio se automobil, prevrnuo šleper...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom noći dogodila su se tri prometna incidenta. S tračnica je iskliznuo vagon, prevrnuo se šleper pun cementa i zapalio se dostavni kombi.

Na željezničkom kolodvoru Ličko Lešće noćas oko jedan sat skliznuo je s tračnica vagon kompozicije teretnog vlaka, no nema ozlijeđenih, izvijestila je Ličko-senjska policija.

Pročitajte i ovo Vlak Tri osobe bile u vozilu Užas u Bjelovaru: Vlak na pružnom prijelazu naletio na automobil Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama

Promet ličkom prugom između Ogulina i Gospića je u prekidu. Očevidom se utvrđuju okolnosti i uzroci nesreće u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

>> Incident u vlaku: Zbog čudnog mirisa prebacili putnike u drugi vagon

Prevrnuo se šleper na A1

Šleper pun cementa prevrnuo se sinoć iz zasad neutvrđenih razloga na autocesti A1 oko 23:05 sati kod naplatne postaje Demerje pa se promet preusmjerava na čvor Zdenčina, izvijestila je jutros zagrebačka policija.

Vozač i suvozač ozlijeđeni su i prevezeni u KBC Zagreb, a prema njihovim riječima razlog prometne nesreće je puknuće gume na šleperu.

Policija je na terenu gdje obavlja očevid i preusmjerava promet. Na teren je izašla i vatrogasna služba koja s ceste sanira rasuti teret.

Požar dostavnog kombija

Dostavni kombi zapalio se na zaobilaznici u blizini rotora za skretanje prema Ližnjanu blizu Medulina. Kombi je u potpunosti izgorio, a policija regulira promet dok se ne završi očevid. (Hina/Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene