Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Bjelovaru

Na parkiralištu trgovačkog centra pronađen mrtav zaštitar: Na njega su pala ulazna vrata

Pronađeno tijelo zaštitara (Foto: Bjelovar.live) 1
Pronađeno tijelo zaštitara (Foto: Bjelovar.live) 1 Bjelovar.live
Aktualno Galerija Pronađeno tijelo zaštitara (Foto: Bjelovar.live) 1 Pronađeno tijelo zaštitara (Foto: Bjelovar.live) 1 Foto: Bjelovar.live Pronađeno tijelo zaštitara (Foto: Bjelovar.live) 2 Pronađeno tijelo zaštitara (Foto: Bjelovar.live) 2 Foto: Bjelovar.live Pronađeno tijelo zaštitara (Foto: Bjelovar.live) 3 Pronađeno tijelo zaštitara (Foto: Bjelovar.live) 3 Foto: Bjelovar.live +0 Pronađeno tijelo zaštitara (Foto: Bjelovar.live) 4 Galerija 1/4 >>
Tijelo 51-godišnjeg zaštitara pronađeno je u krugu trgovačkog centra u subotu ujutro. Uzrok smrti bit će utvrđen nakon policijskog očevida.

Tijelo zaštitara pronašli su u subotu ujutro radnici trgovačkog centra JYSK u Bjelovaru prilikom otvaranja centra. "Radi se o nesretnom slučaju", za DNEVNIK.hr je potvrdila PU bjelovarsko-bilogorska.

Pročitajte i ovo Smrt iranskog predsjednika u padu helikoptera Nema veze s lošim vremenom Otkriven uzrok pada helikoptera s iranskim predsjednikom? SAD kaže da je Raisi imao krvave ruke Ebrahim Raisi poginuo u nesreći Tko je bio Ebrahim Raisi? Naredio je provođenje zakona o čednosti, mlada Iranka ubrzo je ubijena

Riječ i 51-godišnjem zaštitaru. ''Tijekom noći, u Bjelovaru, u Pakračkoj ulici, u krugu trgovačkog centra došlo je do nesreće na radu u kojoj je Z.O.  iz Bjelovara smrtno stradao na način da su na njega pala ulazna, kolna, klizna vrata. Očevidom na mjestu događaja je rukovodila zamjenica Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika PU bjelovarsko-bilogorske, a očevidu je bila nazočna i inspektorica zaštite na radu. Po nalogu zamjenice Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru tijelo stradalog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar gdje će se obaviti obdukcija, a također će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće'', priopćili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene