Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utopio se u kanalu

U kanalu pronađeno tijelo muškarca nestalog prije četiri mjeseca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo 37-sedmogodišnjaka iz Brezovice, čiji je nestanak prijavljen prije gotovo četiri mjeseca, nađeno je u kanalu kod mjesta Jasik, izvijestila je virovitičko-podravska Policijska uprava.

Tijelo muškarca u Županijskom kanalu nađeno je prekjučer, a policija je jučer utvrdila da je riječ o trideset sedmogodišnjem Mariju Č. iz mjesta Brezovica, čiji je nestanak njegova majka prijavila početkom listopada prošle godine.

Pročitajte i ovo U Savi u nedjelju pronađeno tijelo - 1 slijedi očevid VIDEO Užas kod nasipa: Vatrogasci iz Save u Zagrebu izvukli tijelo Ilustracija Utvrđuje se uzrok smrti Pronađen mrtav muškarac u stanu u Puli

Posljednji je put bio viđen 29. rujna 2010. na mostu kod Županijskog kanala nedaleko od Brezovice. Iako je kanal više puta pregledan, zbog visine vode i nepristupačnog terena policija tada, stoji u priopćenju, nije pronašla nestalu osobu.

Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti utapljanje.

>> Kupanje u rijeci: Tanka granica života i smrti!

Tijelo je primijećeno prije dva dana u Županijskome kanalu u mjestu Jasik, oko kilometar od mjesta na kojem je nestali posljednji put viđen. Da se radi o njemu, utvrđeno je prepoznavanjem. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene