Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAŽILI GA HGSS I VATROGASCI

Tragičan kraj velike potrage: Pronađeno beživotno tijelo američkog turista koji je nestao kod Omiša

HGSS, ilustracija (Foto: HGSS) - 3
HGSS, ilustracija (Foto: HGSS) - 3 Foto: HGSS
HGSS-ovci su odmah po dojavi o nestanku muškarca izašli na teren s 30 ljudi, dronovima i potražnim psima, a dignut je i helikopter.

Policija je u večernjim satima objavila da je kod Omiša, na predjelu Fortica, oko 19:40 pronađeno beživotno tijelo muškarca.

Pročitajte i ovo Hapšenje u Kaštelima - 2 Kamera Dnevnika Nove TV snimila odvođenje napadača Policija objavila nove detalje napada, muškarca prijavili za pokušaj ubojstva dvije osobe. Branimir Jukić iz HGSS-a: "Naš prijatelj se budi" Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro"

Kako javlja Dalmacija danas, riječ je o 52-godišnjem Amerikancu koji je jučer nestao na tom dijelu i za kojim je trajala velika potraga HGSS-a i omiških vatrogasaca. Po navodima tog portala, Amerikanac se izdvojio iz grupe, u 11 sati je posljednji put viđen na Fortici iznad Omiša, a u 12 sati se nije pojavio na ukrcaju na brodu "Plomin" na kojem je na kružnom putovanju.

HGSS-ovci su odmah izašli na teren s 30 ljudi, dronovima i potražnim psima, a dignut je i helikopter, no potraga je nažalost završila pronalaskom mrtvog tijela.

Očevid je u tijeku, a po njegovu okončanju bit će poznato više detalja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene