Obavijesti Video Pretražite Navigacija
After party

Tar: Pijani dvojac nožem oštetio 19 automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica 19-godišnjih austrijskih državljana u noći s petka na subotu na parkiralištu turističkog naselja Lanterne u Taru oštetila su 19 automobila stranih registarskih oznaka, izvijestila je istarska policija, koja je dojavu o tome primila od zaštitara.

Kriminalističkom istragom utvrđeno je da su dvojica pijanih nakon rave partyja na plaži turističkog naselja Lanterne nožem oštetila 19 automobila. Naime, oni vozila su izgrebali, a na jednom su porscheu razrezali platneni krov. Po podacima policije, oštećena vozila su u vlasništvu austrijskih, njemačkih, talijanskih i poljskih državljana koji su boravili u tom turističkom naselju kao i ta dvojica Austrijanaca.

Šteta se još utvrđuje, a protiv dvojice Austrijanaca policija će podnijeti izvješća Općinskome državnom odvjetništvu za mladež zbog kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđih stvari. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Škola Drama u Beogradu Škola danima zataškavala slučaj prolivenog opasnog metala koji je pošpricao učenike Poplava Neretva - 4 nakon obilne kiše Zbrajaju se štete na jugu zemlje, izlila se Neretva: "Otišao nam je sav namještaj, voda je bila i do pola metra"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene