Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegli u šumu

Srna i vepar istrčali na cestu i uzrokovali kaos na cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srna i vepar su na tazličitim dijelovima Primorsko goranske županije istrčali na cestu nakon čega su ih udarili automobili.

U petak navečer oko 22 sata na cesti od Škalnice prema Rupi pred Ford fokus riječkih registracijskih oznaka istrčala je srna i udarila u automobil.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

Iste večeri, u gotovo isto vrijeme, ali na drugom kraju Primorsko goranske županije, na cesti Križišće - Tribalj na cestu je istrčao vepar i vozač VW pola riječkih registracijskih oznaka nije ga uspio izbjeći pa je udario u životinju.

Nakon udara u automobile srna i vepar pobjegli su u šumu. Vozači nisu ozlijeđeni, a šteta na vozilima je oko 3.500 kuna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene