Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilna svađa

Slavonski Brod: Ljubavnicu teško ranio pa izbo sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac i žena iz Slavonskog Broda, kasno sinoć završili su u bolnici, s ubodnim ranama od noža.

PU brodsko-posavska izvještava kako se radi o 48-godišnjem muškarcu M.M. i 54-godišnjoj ženi, koji su s teškim ozljedama pronađeni na dva različita dijela grada. Neslužbeno se doznaje kako je po srijedi vjerojatno bila prepirka ljubavnog karaktera te kako su navedeni muškarac i žena ljubavni par.

Pročitajte i ovo Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica... Ilustracija Lakše ga ozlijedio Nožem nasrnuo na muškarca, a onda je policija pronašla i više nego što je tražila

Policiju je o napadu obavijestila Hitna pomoć, koju je pak pozvao sin izbodene žene, koji s majkom živi u naselju Šestinac, a muškarac je pronađen u svojoj kući, u Budakovoj ulici. Oboje su prebačeni u bolnicu s teškim ranama, no policija jutros navodi kako su oboje stabilnog zdravlja te van životne opasnosti. 'Rane su ozbiljne, ali su oboje stabilno i van životne opasnosti', rekao je jutros dežurni liječnik na odjelu reanimacije Željko Šarčević, nakon što su obojoe prošli operativne zahvate.

Od glasnogovornice brodsko-posavske policije Kate Nujić saznaje se kako je događaj posljedica ljubavnih razmirica. Svoju šest godina stariju prijateljicu s kojom se povremeno viđao, 48-godišnjak teško je ranio u njezinoj kući zadavši joj nožem više ubodnih rana. Uputio se zatim kući, udaljenoj nekoliko kilometara, te sam sebe izbo nožem. Protiv M.M. policija podnosi kaznenu prijavu zbog ubojstva u pokušaju. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene