Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen 20-godišnjak

Župan Pauk potvrdio krađu novca iz njegove kuće: "Ne mogu govoriti o točnom iznosu, ali..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibensko-kninski župan Goran Pauk u subotu je medijima potvrdio da je zbog iznude nedavno u Šibeniku ukraden novac iz njegove kuće.

"S obzirom da obrada traje, a novac je cilj iznude, o točnom iznosu ne mogu govoriti prije izjave nadležnih tijela, ali mogu vam kazati samo da je iznos puno manji od štednje navedene u mojoj imovinskoj kartici, što medije prvenstveno zanima na štetu bilo kakve zaštite djeteta", rekao je Pauk.

Pročitajte i ovo Policija traži ove ljude Od srpnja Jeste li ih vidjeli? Policija treba pomoć građana kako bi pronašla ove osobe Ilustracija šume iz koje su otuđene kamere Slučaj se istražuje Neobična krađa u šumi: Policija šokirana što je lopov otuđio

Premda iz šibenske policije nije bilo službenih izvješća o ovom slučaju, u kuloarima se pričalo kako je žrtva krađe visokopozicionirani šibenski HDZ-ovac, a da je žrtva iznude član njegove obitelji.

Neslužbeno se doznaje da je Paukov novac uzeo njegov maloljetni posinak, koji je navodno bio žrtva iznude. Zasad se ne zna točan iznos nestaloga novca i okolnosti vezane uz krađu i iznudu.

Isto tako, ne zna se koliko je ukupno osoba uhićeno ili privedeno na obavijesni razgovor, no navodno je istragom obuhvaćeno njih tridesetak. Šibenska policija od početka tjedna provodi opsežnu akciju kojom je obuhvaćeno više osoba, povezanih s iznudom i krađom neutvrđene količine novca.

Glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor potvrdila je da je akcija u tijeku, no demantirala je da je došlo do masovnih uhićenja. Medijima su otac uhićenoga i njegov odvjetnik Mladen Klarić potvrdili da je uhićen 20-godišnjaka iz Šibenika, koji se nalazi u istražnom zatvoru pod sumnjom u kazneno djelo iznude.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene