Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ruski državljanin

Policija uhitila pijanog oca koji je izudarao kćerkicu u trgovačkom centru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon priče jednog od zaposlenika trgovačkog centra koji je svjedočio strašnom obiteljskom nasilju u jednom trgovačkom centru u Puli, policija je uhitila nasilnog oca.

Nakon što je Miho Stokić ispričao Novom listu kako je svjedočio obiteljskom nasilju, kada je pijani otac divljački izudarao kćerkicu, policija je uhitila dvoje ruskih državljana zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela povrede djetetovih prava, piše Novi list. Pregledane su i snimke nadzornih kamera trgovačkog centra.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila U trgovačkom centru u Sydneyju muškarac je napadao prolaznike nožem, ubila ga je policija - 11 Horor VELIKA GALERIJA Suze na licima, majke s djecom u nevjerici: Šokantan napad blokirao centar Sydneyja

U istragu se uključio i pulski Centar za socijalnu skrb koji je privremeno smjestio djecu na sigurno. S obzirom da se radi o stranim državljanima, diplomatskim putem će se preko Ministarstva socijalne politike i mladih kontaktirati ruske nadležne službe radi daljnjeg postupanja s djecom.

>>Snimile nadzorne kamere: Pijani otac izudarao kćerkicu u trgovačkom centru

Podsjetimo, Miho Stokić, zaposlenik trgovačkog centra, ispričao je neugodnu situaciju kojoj je svjedočio.

''Došli su muž, žena i dvoje djece. Curica ima oko dvije, a dečko četiri ili pet godina. Otac je ušao s pivom u ruci, a mama je doslovce teturala od pijanstva, a nakon pet minuta provedenih u trgovini otac je pred svim zaposlenicima izubijao kći toliko da je krvi bilo posvuda, po licu djevojčice i na podu, pa sam u prvi mah mislio da joj je polomio zube. Nakon što ju je isprebijao bacio ju je u kolica i ostavio na ulazu dućana i otišao nazad u dućan kod svoje supruge. Tada je njegov sin dotrčao do sestre, skupa s mojim radnim kolegicama, a moja kolegica je brisala krv s te jadne curice dok su roditelji dalje kupovali'', ispričao je Miho koji je odmah pozvao zaštitarsku službu želeći da izbace tog čovjeka i da zovu policiju.

''Oni su tog čovjeka pustili jer im je rekao da ide na autobus, a policiju uopće nisu zvali! Užas, nisam mogao vjerovati'', ispričao je Miho.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene