Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna priča iz Pule

Snimile nadzorne kamere: Pijani otac izudarao kćerkicu u trgovačkom centru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od zaposlenika trgovačkog centra svjedočio je strašnom obiteljskom nasilju u jednom trgovačkom centru u Puli.

Miho Stokić, zaposlenik trgovačkog centra, ispričao je Glasu Istre neugodnu situaciju kojoj je svjedočio.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici

''Došli su muž, žena i dvoje djece. Curica ima oko dvije, a dečko četiri ili pet godina. Otac je ušao s pivom u ruci, a mama je doslovce teturala od pijanstva, a nakon pet minuta provedenih u trgovini otac je pred svim zaposlenicima izubijao kći toliko da je krvi bilo posvuda, po licu djevojčice i na podu, pa sam u prvi mah mislio da joj je polomio zube. Nakon što ju je isprebijao bacio ju je u kolica i ostavio na ulazu dućana i otišao nazad u dućan kod svoje supruge. Tada je njegov sin dotrčao do sestre, skupa s mojim radnim kolegicama, a moja kolegica je brisala krv s te jadne curice dok su roditelji dalje kupovali'', ispričao je Miho koji je odmah pozvao zaštitarsku službu želeći da izbace tog čovjeka i da zovu policiju.

>>Sudac koji je na šokantnoj snimci 8 minuta tukao kćer vraćen na posao

''Zaštitari su došli u roku od dvije minute, a cijelo sam se vrijeme tresao od šoka. Zaštitari su odveli oca i njegovu suprugu, a vratili su se nakon možda desetak minuta i kazali mrtvi-hladni da je djevojčica pala! Nismo mogli vjerovati što čujemo. Iako smo im rekli da ju je otac izubijao i da ćemo ostati čekati policiju i svjedočiti o ovom stravičnom događaju, oni nisu reagirali i otišli su natrag u svoje prostorije. Očekivali smo da će uskoro stići policija i da ćemo dati izjave, jer ovo je bilo prestrašno. Od šoka nismo mogli više normalno funkcionirati'', dodao je Miho.

''Oni su tog čovjeka pustili jer im je rekao da ide na autobus, a policiju uopće nisu zvali! Užas, nisam mogao vjerovati'', ispričao im je Miho.

Što se točno dogodilo, trebale bi otkriti nadzorne kamere koje su postavljene u sklopu pulskog trgovačkog centra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene