Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TAKSIST NALETIO NA PJEŠAKINJE

Detalji strašne tragedije: Policija objasnila kako je došlo do nesreće u kojoj je poginula djevojka (15)

Policija: Ilustracija
Policija: Ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
Varaždinska policija objavila je detalje nesreće koja se dogodila u petak, 9. prosinca oko 19:10 u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu, u kojoj je stradala i kasnije preminula 15-godišnja djevojka.

"Muškarac starosti 52 godine upravljao je taxi-vozilom lijevim prometnim trakom zapadnoga kolničkog traka ulice Zrinskih i Frankopana iz smjera Vidovskog trga u smjeru ulice Miroslava Krleže. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije se zaustavio ispred istog kako bi propustio pješake koji su prelazili kolnik preko istog. Zbog toga je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na dvije pješakinje starosti 15 i 43 godine", objavila je varaždinska policija.

Pješakinje su uslijed udara pale na cestu i ozlijeđene su. Obje su prevezene u Opću bolnicu Varaždin, u kojoj je 15-godišnjakinja od posljedica zadobivenih ozljeda preminula u subotu, 10. prosinca u 11:30.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RADNICI SU NA TERENU VIDEO/FOTO "Opet plivamo": Zagrebačka ulica bila potopljena u lipnju, a sad opet gledaju neugodne prizore

"Vozač je uhićen te će se po dovršetku kriminalističkog istraživanja predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu", priopćila je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene