Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priopćila policija

Uhićen muškarac (29): Ukrao 27 naponskih kablova i oštetio Zagreb za 295.000 kuna

Kablovi (Foto/Arhiva: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)
Kablovi (Foto/Arhiva: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)
Zagrebačka policija uhitila je 29-godišnjeg muškarca osumnjičenog za 27 krađa kablova i dvije krađe u pokušaju, na zagrebačkom Glavnom kolodvoru, čime je pričinjena šteta od oko 295.000 kuna, priopćeno je u subotu iz policije.

Kriminalističkom istragom je utvrđeno da je 29-godišnjak krađe počinio u ožujku, kolovozu, rujnu, listopadu, studenom i prosincu 2017. te u siječnju i veljači 2018. s vagona na zagrebačkom Glavnom kolodvoru, na Trgu kralja Tomislava.

Pročitajte i ovo Snimka potjere za napadačem u Londonu Ubio 13-godišnjeg dječaka VIDEO Objavljena snimka potjere za napadačem u Londonu: "Ulazi ljudima u vrtove! Zaključajte vrata!" U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl

Ondje je ukrao naponske kablove u vlasništvu poduzeća iz Zagreba, ukupno 27 kablova različitih dužina, dok ih je dva pokušao otuđiti.

Ukupna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 295.000 kuna, navode iz Policijske uprave zagrebačke.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je 29-godišnjeg muškarca predala pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeli su nadležnom državnom odvjetništvu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene