Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obustavljena potraga za Antonijom Bilić

Pogledajte kako se Brljansko jezero vraća u korito

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jutrošnjeg nastavka, potraga na jezeru Brljan za Antonijom Bilić je obustavljena.

Pretraga na jezeru Brljan je završila jutros u 10:30. Na području jezera Brljan nije pronađeno niti tijelo niti tragovi i predmeti koji bi se dovodili u vezu s nestankom Antonije Bilić. Daljnja potraga će se nastaviti prema podacima i obavijestima kojima raspolaže MUP, potvrdila nam je glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor.

Pročitajte i ovo Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

U 14 sati prekinuta je pretraga područja od vijadukta Kravlja Draga do mjesta Vrelo Zrmanje

Započelo je i vraćanje vode u jezero potvrdio nam je Darko Dukić zapovjednik JVP Šibenik. Nije još poznato koliko će dugo to trajati. Očekuje se da bi jedan dio trebao biti završen do večeras, a drugi do sutra navečer.

U nastavku potrage za nestalom sedamnaestogodišnjom Antonijom Bilić iz Drniša danas je pretraživano jezero Brljan te područje od viadukta Kravlja Draga do mjesta Vrelo Zrmanje, priopćeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske.

U pretrazi je sudjelovalo oko 100 pripadnika interventne policije, kriminalističke policije i vatrogasaca.

Policija također nastavlja i s drugim aktivnostima kroz kriminalističko-analitičko istraživanje svih do sada pribavljenih podataka i obavijesti, navode iz PU šibensko-kninske, a na kojem mjestu će se sama potraga nastaviti za sada nisu izvijestili.

Tijekom jučerašnjeg dana, uz pretragu akumulacijskoga jezera Brljan, pretraživalo se područje oko lokalne ceste Radučić-Pađane i područje oko dionice ceste od Pađana do Kravlje Drage. (D.Š./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene