Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivala trudnoću

Novorođena beba umrla ostavljena u svinjcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječko-baranjska policija zaprimila je doajvu da je 19-godišnja djevojka rodila živo dijete koje je nedugio zatim preminulo.

'Protekli petak u 7.40 sati zaprimili smo dojavu da je u baranjskom selu 19-godišnja djevojka rodila dijete koje je vrlo brze preminulo. Dijete je rođeno živo, a policijska istraga utvrdit će okolnosti smrti', rekla je za Dnevnik.hr Edita Roterbauer, glasnogovornica PU osječko-baranjske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Serijski nasilnik Istukao djevojku pa na suđenju imao bizarnu molbu: "Ne želim u zatvor, moram se brinuti o njima" Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno

Djevojka je bebu koju je tek rodila u svinjcu ostavila na betonu i krenula u kuću mami po pomoć, a beba je u međuvremenu preminula, piše Glas Slavonije. Majka je shvatila da nešto nije u redu kada je vidjela krvavu kći te je tražila pomoć od prijatelja i susjeda koji ju je vozio u bolnicu. Susjed je pozvao policiju i Hitnu pomoć, neslužbeno doznaje Glas Slavonije. Dodaje kako je djevojka skrivala trudnoću od roditelja i prijatelja, a oni su mislili da se naglo udebljala iz genetskih razloga. Djevojka je zadržana u bolnici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene