Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pijana

Napala policajca, pa zaradila prijavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kaznenu prijavu zbog napada na policajca, 'zaradila' je, alkoholizirana 36-godišnjakinja nakon izazivanja prometne nesreće s materijalnom štetom u Sračincu pored Varaždina.

Žena, starosti 36 godina, vozila je sinoć Varaždinskom ulicom pod utjecajem alkohola od 0.93 promila, izvjestila je Policijska uprava Varaždinska.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

U jednom je trenutku zaustavila vozilo na kolniku ulice, te krenula unazad, udarivši u desni bočni dio osobnog vozila kojim je upravljao 34-godišnjak.

S obzirom da je vozačica za očevida iskazivala namjeru i dalje voziti unatoč utvrđenoj koncentraciji alkohola, privremeno joj je oduzeta vozačka dozvola uz isključivanje iz prometa.

Nasrnuo nožem i sjekirom na policajce vičući - 'Sve bum vas zgazil!'

Kad ju je policija smjestila u policijsko vozilo kako bi ju prevezla u Policijsku upravu Varaždinsku, 36-godišnjakinja je počela vrijeđati policajca koji je sjeo kraj nje, te ga rukom udarila u glavu.

Nakon toga se smirila, te je uz uporabu prisile dovedena u Policijsku upravu i smještena u posebnu prostoriju za otrežnjenje.

Pozvana je ekipa Zavoda za hitnu medicinu, liječnica je konstatirala da vozačica nije ozlijeđena, a da je policijac zadobio ozljedu, odnosno crvenilo, ispod lijevog oka.

Protiv 36-godišnjakinje bit će podnesena kaznena prijava zbog napad na službenu osobu, te prekršajna zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene