Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neoprezna igračica

Umažanka na društvenoj mreži objavila dobitni listić pa joj se dogodilo ono što biste mogli i očekivati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojka je 17. siječnja ove godine, nakon što je saznala da je osvojila dobitak na sportskoj kladionici, objavila na društvenoj mreži fotografiju svojeg dobitnog listića, no nije ga više mogla unovčiti.

Umaška policija zaprimila prijavu 27-godišnjakinje da je prevarena za više stotina kuna.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina

Djevojka je 17. siječnja ove godine, nakon što je saznala da je osvojila dobitak na sportskoj kladionici, objavila na društvenoj mreži fotografiju svojeg dobitnog listića, no nije ga više mogla unovčiti jer je netko već prije nje podigao dobitak.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Iz PU istarske upozoravaju građane da budu oprezni što objavljuju na društvenim mrežama.

"Osim što na društvenim mrežama ne bi trebali objavljivati svoje osobne podatke i fotografije dokumente, ne bi trebali objavljivati ni fotografije dobitnih listića. U ovakvi slučajevima počinitelj pomoću računala, na internetskoj stranici kladionice, može upisati vaš broj listića i kod te na svoj korisnički račun isplatiti dobitni iznos", poručuju iz PU istarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene