Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imale sreću

Majka i kći izbjegle tragediju nakon urušavanja stropa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majku i kći gotovo je zadesila tragedija u vlastitom stanu, nakon što se pored njih u sobi urušio dio stropa.

Nesreća se dogodila u Zagrebu, u stanu na adresi Vlaška 99, a 67-godišnja Miljenka Debeljak i 29-godišnja Kristina Vugrinec imale su sreću pa su bile dovoljno udaljene od mjesta urušavanja, tako da su prošle bez ozljeda.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura

'Kći me upozorila te večeri da nešto čudno pucketa u spavaćoj sobi. Krenula sam da vidim što se događa i čula da to od dolazi sa stropa. Više se nisam htjela približavati. Nije slutilo na dobro. Strop se počeo odvajati u obliku lijevka, a komadi žbuke počeli su udarati na sve strane. Udarci su bili strašni. Ormar se prevrnuo a cijela se soba prekrila komadima sa stropa. Odmah sam zvala policiju, a službenici čim su preko telefona čuli tu buku samo su nam rekli: 'Bježite iz stana!' Dečki su stvarno brzo došli', rekla je za Novi list Miljenka.

Policija i ekipa za hitne intervencije ubrzo su stigle na mjesto događaja, a materijalna šteta, iako nije procijenjena, velika je. Susjed na katu iznad stana majke i kćeri, već mjesecima preuređuje stan, a navodno je pri tome koristio i jake uređaje, no procijene stručnjaka utvrdit će jesu li ti adaptacijski radovi bili i povod urušavanju stropa.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene