Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suradnica Vlade zeca

Majka bez bebe otišla na izvršenje zatvorske kazne

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Đurđica Kristić, prva suradnica Vlade Zeca i nekadašnja članica Uprave Kamen-Ingrada, otišla je na izvršenje zatvorske kazne u trajanju dvije godine i 11 mjeseci.

S Đurđicom u zatvoru neće biti njezina 14-mjesečna kćerka, iako je ona to tražila, piše Večernji list. Đurđica Kristić na izvršenje zatvorske kazne prvi je put otišla 14. siječnja ove godine nakon što je Vijeće Županijskog suda u Požegi odbilo molbu da odgodi služenje zatvorske kazne do navršenja jedne godine tada njezine desetomjesečne kćerkice.

Pročitajte i ovo Zec, Ilustracija U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!" Slika nije dostupna Uhićen Vlado Zec

No, Đurđica Kristić tada je već dobila maksimalnu zatvorsku odgodu odlaska na izvršenje zatvorske kazne od 20 mjesec zbog visokorizične trudnoće i rođenja djeteta. Prva suradnica Vlade Zeca i nekadašnja članica Uprave Kamen-Ingrada osuđena je zbog zloporabe položaja na tri godine zatvora i osam mjeseci, no kazna joj je smanjena na dvije i pol godine. U međuvremenu je osuđena na još jednu jednogodišnju kaznu zbog istog djela, pa su joj kazne objedinjene u jedinstvenu od dvije godine i 11 mjeseci.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene