Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ispred disco kluba "Jabuka" preminuo mladić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija izvijestila je danas kako je ispred disco kluba "Jabuka", na Jabukovcu jutros oko četiri sata, iz za sada još neutvrđenih razloga preminuo 26-godišnji mladić.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj izviješteno je kako je mladić izašao iz disco kluba, srušio se i preminuo.

Pročitajte i ovo Zlatko Šimić Tužna vijest Iznenada preminuo novinar Zlatko Šimić Juroslav Buljubašić iznenadna smrt U Italiji preminuo jedan od najbogatijih Hrvata, poduzetnik Juroslav Buljubašić

Njegovo mrtvo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se utvrditi uzrok smrti.

Policija je također izvijestila kako je jučer popodne u stanu u Ulici Ćire Truhelke na Trešnjevci, najvjerojatnije zbog udisanja neutvrđenog plina, iz neutvrđenog izvora, otrovala 31-godišnja majka i njezino dvoje djece, četverogodišnja djevojčica i dječak od nekoliko mjeseci.

Liječnička im je pomoć pružena u bolnici, a dječak je zadržan na liječenju i nije u životnoj opasnosti, navodi policija.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici Gradske plinare koji su utvrdili da u prostoriji nema ugljičnog monoksida i da je plinska instalacija ispravna, no svejedno su preventivno zatvorili i zapečatili plinski bojler, a izviješten je i dimnjačarski inspektor.

Po dolasku toksikološkog nalaza naknadno će se obaviti očevid uz nazočnost potrebnih službi .

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene