Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kazna 23 tisuće kuna

Filmska potjera u Zagrebu: Bježao policiji, vozio u suprotnom smjeru, prošao kroz 6 crvenih na semaforu

Policija, ilustracija (Foto: Gettyimages)
Policija, ilustracija (Foto: Gettyimages) Foto: Gettyimages
Filmska potjera u Zagrebu. Nakon što je policija utvrdila da muškarac vozi automobil pod utjecajem alkohola, on je pobjegao i počinio još niz prometnih prekršaja.

U subotu oko 2:20 policijaci su na raskrižju Ulice kneza Branimira i Mandlove ulice zaustavili osobni automobil marke Ford Focus koprivničkih registarskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak iz Koprivnice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Utvrdili su da je pod utjecajem alkohola od 0,82 promila. On je u jednom trenutku nastavio upravljanje automobilom i na znakove policajaca nije se zaustavio, već se nastavio kretati suprotnim smjerom. Prošao je na više upaljenih crvenih svjetala na semaforu, i to na ukupno 6 raskrižja, izvijestila je zagrebačka policija.

U bijegu pred policijskim službenicima osumnjičeni 34-godišnjak počinio je još nekoliko prekršaja u stjecaju (prijelaz preko uzdužne neisprekidane crte na kolniku, vožnja u suprotnom smjeru, naglo usporavanje – kočenje i drugo). Oko 2:35 na Čulinečkoj su ga cesti policijski službenici zaustavili, a budući da je prilikom dovođenja u policijsku postaju pokušao pobjeći, svladan je uz uporabu sredstava prisile.

Osumnjičenom je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno da nije ozlijeđen, a nakon toga je smješten u posebne prostorije na otrežnjenje. Nakon prekršajne obrade prepraćen je na Prekršajni sud u Zagrebu. Zbog počinjenih prekršaja sudac ga je kaznio ukupnom novčanom kaznom u iznosu većem od 23.000 kuna, kao i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja motornim vozilom kategorije B u trajanju od 12 mjeseci.

Aktualno Ignorirali Irinu? Evo zašto su fanovi sad još sigurniji da ono na pozornici između Gage i Bradleyja nije bila gluma Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Foto: Getty Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Foto: Getty +9 Lady Gaga (Foto: Getty Images) Celebrity Ignorirali Irinu? Evo zašto su fanovi sad još sigurniji da ono na pozornici između Gage i Bradleyja nije bila gluma 1/15 >>

Aktualno Njega nismo dugo vidjeli, a onda ga zasjeni 16 godina mlađa partnerica. Vidljivo je zašto! Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Getty Images) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images +0 Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Getty Images) Celebrity Njega nismo dugo vidjeli, a onda ga zasjeni 16 godina mlađa partnerica. Vidljivo je zašto! 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene