Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevrnuo se čamac

Dvojica ribiča isplivala, za trećim se traga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod Uskoka, mjesta u Brodsko-posavskoj županiji, pet ronilaca specijalne jedinice osječko-baranjske Policijske uprave od prijepodneva pretražuju rijeku Savu u potrazi za 37-godišnjim ribičem.

On je sinoć s dvojicom prijatelja u dobi od 43 i 35 godina čamcem pošao u ribolov. Tridesetak metara od obale čamac se prevrnuo zbog neravnomjerno raspoređene težine.

Dvojica ribiča su isplivala na lijevu obalu Save, a 37-godišnjak je nestao. Policija provodi obradu kako bi se utvrdilo ima li osnova prekršajnog djela protiv 43-godišnjeg vlasnika čamca. Obavijest će biti proslijeđena brodskoj lučkoj kapetaniji.

Po riječima glasnogovornice PU-a Kate Nujić policija je dojavu o potonuću čamca zaprimila sinoć oko 19,45 sati, no tada zbog mraka i nepristupačna terena nije bilo moguće organizirati potragu. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Za 30 dana Tužiteljstvo traži produljenje pritvora osumnjičenima za ubojstvo Danke Arian Najveća organizirana potraga "Našli smo otiske stopala, ali nakon svega..." Potresne riječi policije koja danima traga za nestalim Arianom

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene