Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Težak zločin

Proslava završila tragedijom: Ubio brata i sestru pa presudio sebi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Troje mrtvih kobni je epilog sinoćnje proslave rođendana u Benkovcu.

Pucnjava se dogodila sinoć oko 21,45 sati u caffe baru Amadeus u Ulici kralja Dmitra Zvonimira u Benkovcu.

Pročitajte i ovo Zrakoplovna baza, ilustracija Grand Forks Incident u američkoj vojnoj bazi: Zatvoren je kompleks s tisućama vojnika Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila

Neslužbeno se doznaje da je 33-godišnji mladić nakon verbalnog sukoba iz vatrenog oružja pucao prema konobarici koja je na mjestu preminula, a zatim je ubio njezinog brata i nakon toga sebi pucao u glavu. Dvoje poginulih i ranjeni mladić su ranih dvadesetih godina, a prema neslužbenim informacijama, ubijena djevojka bivša je cure ubojice, koja je kobne noći slavila rođendan, a u kafiću je nekada radila kao konobarica.

Ubojica je prvo verbalno napao djevojku, nakon čega ga je njezin brat izbacio iz kafića. No, muškarac se vratio i pucao prvo u djevojku, a potom i u njezinog brata. Na kraju je ispalio sebi hitac u glavu. Prijatelj ubijene djevojke rekao je da ih je svo troje poznavao, a ubijena djevojka bila mu je prijateljica. On je izlazio iz toaleta u trenucima kada se zločin događao. Pri izlasku zatekao je brata slavljenice kako leži na tlu. Bio je pri svijesti i molio ga da pozove Hitnu pomoć. Nakon toga zatekao je i ubojicu i mladu djevojku kako leže na tlu.

Teško ozlijeđeni počinitelj prebačen je s teškom ozljedom u zadarsku Opću bolnicu, gdje je tijekom noći preminuo. (M.D./T.Š./Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene