Obavijesti Video Pretražite Navigacija
INSIDER

Ako ste mislili da ste zaboravili na Chucka Norrisa, griješite, on može jedino zaboraviti na vas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osobno nas je upozorio da objavimo video u kojem se vidi koliko je cool. Bio je dobre volje pa nas nije kaznio…

Posljednjih godina, točnije od 2005. poznati američki glumac uživa činjenicama koje govore o njegovoj neuništivosti i koje gotovo uvijek počinju s "...,kad Chuck Norris...", a prema brojkama na Internetu vjerujemo da ne postoji ijedna osoba koja nije čula barem jedan vic ili vidjela jedan meme. Koliko su ironične pošalice na njegov račun zaludile svijet najbolje govori čak 12 milijuna različitih rezultata na Googleu i 880.000 video klipova na YouTubeu, od kojih mnogi imaju milijunske poglede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Rukavica u lice Bugattiju – Koenigsegg je pokazao tko je glavni! Slika nije dostupna INSIDER Ovako je Ford Amerikance ostavljao bez teksta!

Ni na socijalnim mrežama popularnost Chucka nije manja pa tako na Facebook stranici ima 6,5 milijuna fanova.

Popularnost ovoga majstora borilačkih vještina prepoznali su i Fiatu, gdje su ga angažirali za ulogu u reklami za novi Ducato. Naravno, najzabavnije je bilo iza kamera, gdje je ''Teksaški rendžer'' svoje kolege između ostalog učio legendarni kung-fu udarac ''Crna Mamba'', koji je zarazio cijeli tim, no srećom nitko nije završio ozlijeđen, osim producenta koji je učinio vrlo amatersku pogrešku…

Sve detalje Chuckovog zabavljanja ekipe pogledajte u video klipu u prilogu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene