Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Newcastle demantirao odlazak Keegana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski nogometni prvoligaš Newcastle United demantirao je vijest da je otpustio managera Kevina Keegana, koje je objavila većina engleskih medija.

"Kevin je upozorio na nekoliko stvari, te smo ih raspravili zajedno s njim. Klub želi nastaviti napredovati prema svom uspostavljenom dugoročnom planu, a Kevin je važan dio tog plana kako sada tako i ubuduće. Newcastle United cijeni njegovu predanost u radu od povratka u Newcastle i želi da nastavi obavljati posao managera. Kako bi se izbjegle sve dvojbe objavljujemo da klub nije otpustio Kevina Keegana", stoji u priopćenju kluba koje je objavljeno na službenoj internetskoj stranici Newcastle Uniteda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Luka Modrić posjetio Newcastle United Slika nije dostupna Shearer ipak neće biti pomoćnik Kevinu Keeganu

Tisuće ljutitih navijača okupilo se pred stadionom u centru grada i podržalo Keegana nakon što su čuli vijest da je otpušten, te su prijetili bojkotom kluba tražeći odlazak uprave na čelu s vlasnikom i predsjednikom Mikeom Ashleyjem. 

>> Engleska: Keegan napustio klupu Newcastlea

Keegan, koji je vodio Newcastle od 1992. do 1997., je po drugi put u karijeri sjeo na klupu "svraka" u siječnju ove godine, te proglašen "spasiteljem" kluba nakon otkaza Samu Allardyceu. No, u prvih osam utakmica pod Keeganovim vodstvom Newcastle nije upisao niti jednu pobjedu, te je tek u završnici prvenstva serijom dobrih rezultata osigurao ostanak.

Na startu ove sezone Newcastle je uspio izvući bod s gostovanja kod Manchester Uniteda, te je potom svladao Bolton, pa nakon tri kola zauzima 11. poziciju na ljestvici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene