Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bivšem vrataru Plymoutha sedam godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši vratar engleskog nogometnog drugoligaša Plymouth Argylea, 25-godišnji Luke McCormick, osuđen je na sedam godina i četiri mjeseca zatvora zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginulo dvoje djece.

McCormick je u lipnju ove godine na autocesti MG kraj Stokea izazvao prometnu nesreću u kojoj su poginuli 10-godišnji Arron Peak i njegov osmogodišnji brat Ben, dok je njihov otac zadobio teške ozljede. McCormick se vraćao s vjenčanja jednog suigrača i u trenutku nesreće bio u alkoholiziranom stanju. Na suđenju, McCormick nije ni pokušao pobiti krivicu.

Pročitajte i ovo Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor" Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

'Znam da to mnogima neće previše značiti, no želim se ispričati. Jednostavno sam zaspao', kazao je McCormick koji je velikom brzinom u Range Roveru naletio na stražnji dio Toyote i odbacio je s autoceste.

McCormick je bivši mladi engleski reprezentativac koji je dva puta biran za najboljeg igrača Plymoutha koji nastupa u Championshipu, razredu ispod Premiershipa. Plymouth i McCormick dogovorili su sporazumni otkaz mjesec dana nakon tragedije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene