Ovome se nitko nije nadao!

William i Kate iznenadili neočekivanim potezom prema Meghan i Harryju, je li moguće da bi tako nešto odbili?

Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Kate i William Instagram - 4 Kate i William Instagram - 3 Princ William i Kate Middleton Princ William Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 4 Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 1 Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle +0 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 3 Galerija

Princ William i Kate Middleton odbili su doći na proslavu prvog rođendana svoje nećakinje Lilibet.

Obožavatelji britanske kraljevske obitelji s nestrpljenjem su iščekivali trenutak kada će se prinčevi Willim i Harry ponovno susreti, međutim to se nije dogodilo jer braća su cijelo vrijeme bili na distanci.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Britanski mediji sada prenose da William i njegova supruga Kate Middleton čak nisu upoznali malenu nećakinju Lilibet, štoviše odbili su doći na proslavu njezina prvog rođendana.

"Princ Harry i Meghan Markle pozvali su Williama, Kate i njihovu djecu na Lilibetin prvi rođendan i time im htjeli pružiti maslinovu grančicu u znak pomirenja i poboljšanja odnosa, ali oni se nisu odazvali" izjavio je njima blizak izvor za Page Six .

Izvor je dodao kako su odnosi među njima i dalje napeti te da se William ne želi družiti s Harryjem jer nije siguran kako će to biti prikazano u javnosti.

Lilibetina zabava bila je održana 4. lipnja, dok su William i Kate bili u dvorcu Cardiff gdje su slavili platinasti jubilej kraljice Elizabete. Nakon proslave i povratka u Kaliforniju, Meghan i Harry objavili su novu fotografiju 1-godišnje kćeri, i to nakon što se pročulo da im je bilo zabranjeno fotografirati njezin prvi susret s Elizabetom.

Par se u javnosti tijekom kraljičinog četverodnevnog slavlja rijetko pojavljivao, a većinu vremena provodili su u Frogmore Cottageu gdje su nekada i živjeli. Prema riječima kraljevske autorice Ingrid Seward njemu je teško palo što je stavljen u drugi red i da se teško nosio s time tijekom boravka u Britaniji.

"Palača je bila odlučna kako se Harry i William neće zajedno fotografirati koje bi mogle otkriti neprijateljstvo između braće i da se neće zajedno pojavljivati. Harryju je teško podnio što mora biti u bratovoj sjeni", izjavila je Ingrid za The Sun.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović +0 Neven Ciganović Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene