Iznenađenjima nikad kraja!

Vjerovalo se da je Clooney veliki prijatelj Harryja i Meghan, ali sad je on sam otkrio pravu istinu

George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: AFP) George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) - 1 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

George i Amal Clooney navodno uopće nisu poznavali princa Harryja i Meghan Markle sve do dolaska na njihovo kraljevsko vjenčanje.

Holivudski glumac George Clooney i njegova supruga Amal bili su jedni od uvaženih gostiju na kraljevskom vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle 2018. godine u Velikoj Britaniji. S obzirom na to svi su bili uvjereni kako se svi godinama već poznaju i u dobrim su odnosima, međutim sada je otkrivena iznenađujuća vijest da se oni zapravo uopće do vjenčanja nisu ni poznavali.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Kralj je kralj... Meghan Markle i princ Harry dijele slavne prijatelje s kraljevskom obitelji, a evo zašto oni nikako neće birati strane u njihovu sukobu!

Štoviše, 59-godišnji George i Amal u crkvi su bili su smješteni na vrlo važnim mjestima, pored ostalih uzvanika bliskih mladencima i obitelji, pa su mnogi pretpostavili kako je to i više nego dovoljan dokaz njihove bliskosti.

Međutim, čini se kako je George drugim uzvanicima vjenčanja ispričao kako on i Amal ne poznaju dobro Harryja i Meghan, tvrdi novinarka Rachel Johnson.

"Priča se da se bivša cimerica pokojne princeze Diane imena Carolyn Bartholomew, dok je čekala da svečanost započne, obratila paru pokraj sebe i pitala ih odakle poznaju Harryja i Meghan. Bili su to Clooneyjevi, koji su joj odgovorili da ih ne poznaju", izjavila je Rachel.

Dodala je kako smatra da Oprah Winfrey, James Corden te supružnici Beckham također nikako ne mogu biti dugogodišnji i dobri prijatelji kraljevskog para, iako su također sjedili na povlaštenim mjestima.

George i Amal izazvali su pomutnju stigavši na vjenčanje i bili su jedni od 200 gostiju koji su se našli na ekskluzivnom popisu za noćnu zabavu u Frogmore Houseu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +0 Emily Ratajkowski (Foto: Instagram) Celebrity Iznenadila je objavom da čeka bebu, a onda je trbuščić pokazala u haljini koju samo ona može odjenuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene