prije ili kasnije

Povratak u ring s - Danijelom? 'Tražila je meč sa mnom i dobit će ga'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novo mjesto za druženje u Zagrebu okupilo je mnoge poznate sportaše.

Anđelo Šetka o obitelji: 'Ako nemaš podršku obitelji, sve ostalo ti poslije postane nebitno'

Pogledaj i ovo Halestorm 22. studenog Dobitnici Grammyja Halestorm vraćaju se u Zagreb: Moćna live mašina s najboljim ženskim rock vokalom današnjice priprema spektakl

Fotografije sportskih velikana na zidovima, ponuda raznolike hrane i pića te zvukovi američkog rocka i bluesa - mjesto kao stvoreno za muško druženje i uživanje. Novu sportsku oazu došao je provjeriti i jedan od naših najuspješnijih arhitekata Ante Vrban.

Tamo je bio i košarkaš Gordan Giriček koji je pratio utakmice naših košarkaša na Eurobasketu. Rado bi i on ''uletio'' na teren s nekim rješenjem, kaže. Giriček nam je sinoć tako povjerio i da planira svoj veliki povratak.

'Volio bi se vratiti u košarku, 5 godina sam van košarke, i mislim da je došlo vrijeme da se vratim u košarku, volio bih raditi, vidjet ćemo', kaže Giriček.

Boksač Željko Mavrović pred malim ekranima radije odabire nogomet. Povratak u ring nekoliko puta je najavljivao, da bi na kraju od profesionalnog boksa ipak odustao. U ring će ući tek da bi odmjerio snage s jednom poznatom protivnicom.

'Danijela Martinović je moja jako dobra prijateljica, stvarno je draga cura, i ona je našla sebe da kroz boks rekreira. Tražila je meč sa mnom i dobit će ga prije ili kasnije', poručio je Željko.

Kako je bilo pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene