Barakude i ostali

Mali nasljednik splitskog sportaša: 'On je jedna posebna biljka'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

25-godišnji Splićanin s riječkom adresom nam otkrio kako je, osim svjetske srebrne medalje, u Rusiji zaradio i 6 šavova, čime uvijek uspije iznenaditi dvogodišnjeg sina Luku te planira li uskoro proširenje obitelji.

Barakude su prva vaterpolska reprezentacija u povijesti koja se s pet svjetskih prvenstava u nizu vratila s medaljom oko vrata, ovog puta sa srebrom. A naš vodeni junak Anđelo Šetka se, osim s medaljom, iz Rusije vratio i sa 6 šavova. Ovaj 25-godišnji Splićanin stavio je točku na i u utakmici za prolaz u finale.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Srčana navijačica! Kolinda se oglasila o pobjedi naših vaterpolista na svjetskom prvenstvu, baš su je usrećili: "Barakude vladaju svijetom!"

Vaterpolisti u kampanji 'Hrvatska voli vaterpolo': 'Mi smo navikli biti 'goli''

Nakon povratka iz Rusije, Anđelo svaki svoj slobodni trenutak provodi s dvogodišnjim sinčićem Lukom, kojeg uvijek iznenadi darom s natjecanja. Da jabuka ne pada daleko od stabla, potvrdio je i Anđelov nasljednik koji obožava bazene.

'Mislim da ima crte i mame i tate, ali da je najviše svojeglav, to je jedna posebna biljka. Zna točno što hoće, kad hoće i ne može mu se tek tako objasnit', priča Šetko za sina. Anđelova najveća potpora je lijepa supruga Andrea, s kojom je u braku 5 godina.

'Mi se poznajemo još iz osnovne škole i sigurno da je obitelj ta koja je najvažnija i ako nemaš podršku obitelji, sve ostalo ti poslije postane nebitno', rekao je sportaš koji planira i proširiti obitelj. Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene