Kakva kemija!

Baš kao Demi Moore u "Striptizu": Viktorija i Marko zapalili studio svojim nastupom na kiši

Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) +0 Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Galerija

Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić oduševili su publiku na finalnoj večeri "Plesa sa zvijezdama" svojim izazovnim nastupom.

Finalisti showa "Ples sa zvijezdama" Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić zaplesali su izazovni ples koji priziva scene iz filma "Striptiz" s Demi Moore u glavnoj ulozi. 

Pogledaj i ovo Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Objasnio i zašto! Plesni partner Viktorije Đonlić izazvao pravu pomutnju na Instagramu: ''Ja sam pobjednik!''

Njihova kemija i senzualni pokreti na kiši zapalili su studio, a mnogi će se složiti kako bi ova plesna točka mogla biti i najizazovnija koju smo do sada vidjeli u tri mjeseca natjecanja. 

Viktorija je na sebi imala pripijenu plesnu haljinicu koja je podsjećala na donje rublje, dok je njezin partner Marko oduševio u crnom izdanju. 

Osim spektakularne plesne koreografije i kostimografije, i sam studio "Plesa sa zvijezdama" proživio je velike preinake za ovaj nastup. Kiša je potpuno smočila pozornicu no isplatilo se jer je ovaj par zahvaljujući svemu tome zabljesnuo u punom sjaju. 

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ivan Šarić i Paula Jeričević ispali iz Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) +14 Ples sa zvijedama: Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić u velikom finalu osvojili titulu najboljeg plesnog para!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene