Upečatljivo izdanje

Poznata trogirska manekenka stigla u Cannes, a zbog ove haljine će ju Francuska itekako zapamtiti

Faretta Radić (Foto: Profimedia) Faretta Radić (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Faretta Radić (Foto: Profimedia) Faretta Radić (Foto: Profimedia) Antonija Radić Faretta (FOTO: Instagram) Antonija Radić Faretta (FOTO: Instagram) Antonija Radić Faretta (FOTO: Instagram) Faretta Radić (Foto: Instagram) Kendall Jenner Faretta (Foto: Instagram) Faretta Radić (Foto: Instagram) Faretta Radić (Foto: Instagram) Faretta Radić (Foto: Instagram) +0 Faretta Radić (Foto: Instagram) Galerija

Radi se o Trogiranki Faretti Radić koja posljednjih nekoliko godina gradi uspješnu inozemnu karijeru

Ona je jedna od naših najuspješnijih manekenki za koju itekako znaju i van granica Hrvatske.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Radi se o Trogiranki Faretti Radić koja posljednjih nekoliko godina gradi uspješnu inozemnu karijeru. Mladu ljepoticu tako je još u listopadu 2016. godine prestižni časopis Vogue uvrstio na prvo mjesto liste 16 modela koji su dominirali pistama tog modnog mjeseca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

Faretta je zatim snimila i veliku kampanju za luksuzni brand Miu Miu, dospjela na povijesnu naslovnicu britanskog Voguea na kojoj se po prvi put našla i djevojka u hidžabu, a i poznata modna dizajnerica Victoria Beckham na svom je Instagramu objavila fotografiju s njom pored koje je napisala da je "ljubomorna na Farettu te da bi voljela izgledati poput nje".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

Dio medijskog kolača Trogiranka je dobila i nakon što je javno populjavala kolegicu Kendall Jenner nakon njezinog intervjua za časopis Love koji je razbijesnio i brojne druge poznate i manje poznate manekenke. "Od početka smo bili jako izbirljivi oko poslova koje ću prihvatiti. Nikad nisam bila jedna od onih cura koje će odraditi po 30 revija u sezoni ili što god već jebeno rade. Imala sam milijun poslova, ne samo revije. Ta me kombinacija jako umorila i morala sam malo stati jer sam bila na rubu živčanog sloma", izjavila je tada Kendall.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

"Stvarno? Biti lijen i biti izbirljiv nije ista stvar. Mi teško radimo i dajemo od sebe sto posto, a to se za tebe ne može reći. Nakon svega se usuđuješ takvo nešto govoriti?!", napisala je ljutita Faretta na svom Instagram storyju uz Kendallinu fotografiju koja je pratila intervju. Kendall se na kraju ispričala svima koje je njezina izjava uvrijedila.

A da je Faretta tek na početku svog poslovnog puta, dokazala je i ovih dana u Cannesu kada se po prvi put pojavila na 26. amfAr gala večeri na kojoj se skupljaju novčana sredstava za borbu protiv AIDS-a i koja svake godine okupi velike face. Faretta je rado pozirala s poznatim modnim dvojcem DSquared2, a njezina plava haljina s dubokim dekolteom zasigurno je okretala glave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

Svoju vitku liniju Dalmatinka je naglasila i visokim zlatnim sandalama, a prirodno mačkaste oči dodatno je naglasila make up-om. I magazin BOF prošle ju je godine uvrstio na listu 500 najutjecajnijih imena u modnoj industriji, što dovoljno govori o njezinim dosadašnjim uspjesima.

Na istoj su se večeri zabavljale i Farettine kolegice Adriana Lima, Elsa Hosk i Winnie Harlow koje su poznate i kao bivše, odnosno sadašnje Victoria's Secret anđelice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Tko zna, možda jednog dana upravo Faretta bude prva "anđelica" iz Hrvatske. Inače, Trogiranka je zaručena za Splićanina Željka Berama.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i njezin flaster (Foto: Profimedia) Kate Middleton i njezin flaster (Foto: Getty Images) Kate Middleton i njezin flaster (Foto: Getty Images) Kate Middleton i njezin flaster (Foto: Profimedia) +5 Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Celebrity Misterij kraljevske obitelji: Obožavatelji Kate Middleton primijetili su jednu čestu pojavu kod vojvotkinje
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene