turbulentan odnos

Prevario ju nebrojeno puta, a ona i dalje sve prašta: Zlobnici kažu da ne želi ostati bez njegovih milijuna

Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) +0 Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Galerija

Coleen Rooney i Wayne Rooney poznaju se od njihove 12. godine, a vezu su započeli kao 16-godišnjaci. Već u počecima odnosa varao ju je s prostitutkama.

Televizijska ličnost i spisateljica Coleen Rooney (34) dobro se zabavljala dok je šopingirala i privukla je pozornost ostalih kupaca. 

Pogledaj i ovo Coleen Rooney - 5 Brak pun problema Pisao joj je ljubavne pjesme, ona je uporno odbijala izaći s njim, a onda mu je u braku oprostila druge žene i skandale!

Supruga nogometaša Waynea Rooneyja (34) viđena je u trgovini u selu Alderley Edge pokraj engleskog grada Cheshire. Coleen je bila u tajicama, sportskoj majici i tenisicama, a nakupovala je zalihe vina i bukete cvijeća i pritom nije skidala osmijeh s lica. 

Ona se 2008. udala za Waynea te imaju sinove Kaija (10), Klaya (7), Kita (4) i Cassa (2). Njihov je brak jako turbulentan i izaziva zanimanje javnosti jer svako malo ispliva nova nogometaševa afera. No Coleen mu svaki put oprosti nevjeru, iako svi znaju da ju je prevario. 

Wayne očito ne može bez drugih žena, pa su tako prošle godine procurile informacije o njegovoj novoj aferi. Nogometaš je fotografiran u kolovozu u hotelu u Vancouveru s misterioznom ženom oko pola šest ujutro. Porekao je da je ponovno prevario Coleen na društvenim mrežama. 

"Ništa se nije dogodilo između mene i bilo koje cure te noći u Vancouveru. Nisam ušao sam u lift s tom ženom iz hotelskog predvorja. Djevojka s fotografije jednostavno je bila jedna od mnogih koje su nevino tražile autogram i sliku", napisao je nogometaš na Twitteru. Poslije je tvrdio da ga stalno prate papparazzi  i fotografiraju bez njegova dopuštenja. 

Viđen je i kako tulumari u noćnom klubu s članovima nogometnog kluba Derby County FC i uživa u društvu brojnih žena. Ubrzo je avionom otputovao u Washington, gdje ga je čekala njegova supruga Coleen, koja je navodno nakon fotografija tražila da se što prije skupa vrate u Veliku Britaniju. Ona je fotografirana pri izlasku iz teretane bez vjenčanog prstena. 

Inače, Wayne i Coleen skupa su od njihove 16 godine, a vezu su započeli nakon četiri godine prijateljstva. Tijekom njihovih zajedničkih 18 godina veze nogometaš je bio upleten u brojne afere. Prvi skandal zabavljao je javnost 2004. kada je procurila informacija da je dvije godine ranije Wayne varao Coleen s prostitutkama. Nogometaš je spavao s Charlotte Glover, kojoj je platio 140 funti i ostavio joj autogram kao suvenir. Osim nje, bio je i s Ginom McCarrick u bordelu u Liverpoolu koji je posjetio desetak puta i snimila ga je kamera. Tamo je spavao i s tada 48-godišnjom ženom poznatom kao "Auld Slapper" koja je nosila gumeno odijelo nalik mački. Skandal je shrvao Coleen, no oprostila je Wayneu. 

"Istina je i ovo nisam rekla otkrila nikad ranije, ali u tom razdoblju u našoj vezi nisam nijednom spavala s Wayneom. Imala sam samo 16 godina i nismo imali takvu vezu u toj fazi. Nekad smo se nalazili u kinu ili u kafiću", napisala je u svojoj autobiografiji. Istaknula je da mu je oprostila jer njihova veza još nije bila ozbiljna kada ju je varao s prostitutkama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning. Hope everybody is staying safe 🙂❤️

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Coleen je prešla preko toga, a onda je u rujnu 2010. nastao novi skandal. Wayne je mjesecima varao s prostitutkom Jennifer Thompson, koja noć naplaćuje tisuću funti. U vrijeme njegove afere Coleen je nosila njihova prvog sina Kaija. Jennifer je progovorila o seksu s nogometašem i rekla da nije bio ništa posebno, samo prosječan. Nogometaševa supruga odselila se sa sinom Kaijem k roditeljima zbog te afere, a onda se zahuktao novi skandal.

Naime, Wayne je bio u trojcu s dvije prostitutke. No to nije sve. U rujnu 2017. policija ga je uhitila zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a s njim je u automobilu bila partijanerica Laura Simpson. U to vrijeme Coleen je bila trudna s njihovim četvrtim sinom Cassom. U veljači 2019. Wayne je ponovno našao žensko društvo koje nije bila njegova supruga. Partijao je s konobaricom na Floridi. 

Coleen se često nalazi na meti javnosti zbog opraštanja prevara, a dežurni kritičari kažu kako ne zna ništa raditi osim biti supruga nogometaša, pa se ne želi rastati i ostati bez Wayneova bogataša. Inače, vrijednost njegove imovine procjenjuje se na 160 milijuna dolara, a kao pomoćni trener u nogometnom klubu Derby County FC zarađuje plaću od 26 milijuna dolara. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: Profimedia) +0 Matthew Perry (Foto: Profimedia) Celebrity Zabrinjavajuće fotografije: Posrnuli glumac natukao višak kila, djeluje izgubljeno i jako, jako umorno

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene