Coleen i Wayne Rooney trenutačno borave na odmoru na Barbadosu. Odlučili su se malo opustiti tri mjeseca nakon što je u njihovu obitelj stigao i četvrti sin.

Galerija


Coleen Rooney, supruga Waynea Rooneya, brižna je majka četvorice sinova, poznata po tome da slobodno vrijeme najradije voli provoditi na plažama poznatih svjetskih destinacija.

Coleen Rooney (Foto: Profimedia)
Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Vezani članci Coleen Rooney - 2 Komentiraju njezine obline i tvrde da je opet trudna, a ona se skinula u bikini i odvažno im odbrusila Coleen i Wayne Rooney Rijetki trenuci bračne sreće: Slavnog nogometaša i njegovu suprugu u ovakvom izdanju nemamo baš često priliku vidjeti

Ovoga puta slavna obitelj snimljena je na odmoru na Barbadosu, a sve su oči bile uprte upravo u 32-godišnju Coleen koja je četvrto dijete, sina Cassa, rodila prije samo tri mjeseca. Plažom je šetala u dvodijelnom, plavom kupaćem kostimu, a ono što su svi primijetili jest da tako kratko nakon zadnjeg poroda izgleda fantastično. O kilogramima nakupljenima tijekom trudnoće Coleen je progovorila i u jednom intervjuu.

Coleen Rooney (Foto: Profimedia)
Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

''Poslije svake trudnoće onih zadnjih nekoliko skidala sam puno teže, ali ne zamaram se više s tim. Već poslije Kaija nisam se mogla vratiti na svoju prvotnu kilažu'', priznala je ova majka koja je potpuna suprotnost većini slavnih majki koje se nakon što rode žure izgubiti suvišne kilograme.

Coleen i Wayne tijekom opuštanja na plaži iz vida nisu ispuštali svoje dječake, osmogodišnjeg Kaija, petogodišnjeg Klaya te dvogodišnjeg Kita.