Zvijezda plaže

Coleen Rooney privlačila poglede u bikiniju: Prvi put na odmoru otkako je prije tri mjeseca rodila četvrtog sina

Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) +0 Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Galerija

Coleen i Wayne Rooney trenutačno borave na odmoru na Barbadosu. Odlučili su se malo opustiti tri mjeseca nakon što je u njihovu obitelj stigao i četvrti sin.

Coleen Rooney, supruga Waynea Rooneya, brižna je majka četvorice sinova, poznata po tome da slobodno vrijeme najradije voli provoditi na plažama poznatih svjetskih destinacija.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney - 5 Brak pun problema Pisao joj je ljubavne pjesme, ona je uporno odbijala izaći s njim, a onda mu je u braku oprostila druge žene i skandale!

Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Ovoga puta slavna obitelj snimljena je na odmoru na Barbadosu, a sve su oči bile uprte upravo u 32-godišnju Coleen koja je četvrto dijete, sina Cassa, rodila prije samo tri mjeseca. Plažom je šetala u dvodijelnom, plavom kupaćem kostimu, a ono što su svi primijetili jest da tako kratko nakon zadnjeg poroda izgleda fantastično. O kilogramima nakupljenima tijekom trudnoće Coleen je progovorila i u jednom intervjuu.

Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

''Poslije svake trudnoće onih zadnjih nekoliko skidala sam puno teže, ali ne zamaram se više s tim. Već poslije Kaija nisam se mogla vratiti na svoju prvotnu kilažu'', priznala je ova majka koja je potpuna suprotnost većini slavnih majki koje se nakon što rode žure izgubiti suvišne kilograme.

Coleen i Wayne tijekom opuštanja na plaži iz vida nisu ispuštali svoje dječake, osmogodišnjeg Kaija, petogodišnjeg Klaya te dvogodišnjeg Kita.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene