Najdraža podrška

Lijepa, sposobna i uspješna: Supruga Marina Čilića privlačila poglede na zagrebačkim tribinama

Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) +0 Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Instagram) Galerija

Na SRC-u Šalata u srijedu je održano humanitarno-sportsko događanje Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marina Čilića.

Ona je već godinama njegova najveća podrška.

Pogledaj i ovo Main Čilić i Kristina Milković - 1 Prava privilegija! Veliki dan u obitelji Čilić! Tenisač krstio sina, za krsnog kuma dječaku odabrali Luku Modrića!

Na SRC-u Šalata jučer je održano humanitarno-sportsko događanje Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marina Čilića.

Brojni sportaši zaigrali su tenis u humanitarne svrhe, a s tribina su ih bodrile ljepše polovice i brojni gledatelji. Očekivano, sve oči bile su uprte u prelijepu Marinovu suprugu Kristinu Milković, koja je blistala u ležernoj kombinaciji crnih hlača i bijele majice, dok je kombinaciju upotpunila crnim sandalama na petu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

Lijepa i talentirana Dubrovčanka najveća je Marinova podrška, no ne voli se previše eksponirati u javnosti, kao ni njezin suprug, pa su teniski mečevi najčešća mjesta na kojima ju fotografi mogu snimiti.

Podsjetimo, njihova ljubavna priča započela je 11 godina ranije na Davis cupu u Dubrovniku, gdje je psihologinja i politologinja radila kao hostesa.

Zaruke su pale u srpnju 2017. godine, a vjenčanje je održano godinu dana kasnije na Cavtatu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

Uzvanike je zabavljao Gibonni, a dva dana nakon intimnog vjenčanja par je krenuo u Istanbul na medeni mjesec, koji se održao u stankama od njegovih mečeva.

"Sretna ti godišnjica, lijepo je plesati kroz život s tobom", poručio je nedavno na Instagramu zaljubljeni tenisač svojoj supruzi na prvu godišnjicu braka. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Profimedia) +10 Adriana Lima (Foto: Instagram) Celebrity Htjela je biti časna sestra, a postala je seks-bomba: Kako je tekao uspon najljepše anđelice svijeta?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene