Urnebesni su!

Slavko Sobin otkrio je pravo značenje paso doblea i oduševio fanove: "Ovo je sve, predivni ste!"

Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Damir Kedžo, Ivan Šarić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Dnevnik.hr) Slavko Sobin (Foto: Dnevnik.hr) Slavko Sobin (Foto: Dnevnik.hr) +2 Slavko Sobin i Gabriela Pilić komentiraju svoj nastup (VIDEO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Galerija

Slavko Sobin objavio je preslatku fotografiju sa svojim ljubimicama Bubom i Marom.

Nije tajna da je popularni domaći glumac Slavko Sobin, kojeg gledamo kao jednog od sudionika u showu "Ples sa zvijezdama" veliki ljubitelj životinja i ponosni vlasnik dva psa.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Imamo pobjednike! Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić u velikom finalu osvojili titulu najboljeg plesnog para!

Slavko posljednjih nekoliko mjeseci najviše vremena provodi u plesnoj dvorani na probama s partnericom i mentoricom Gabrijelom Pilić, a nerijetko im društvo prave i njegovi ljubimci, kujice Buba i Mara koje su mu uz to cimerice i prijateljice. One su osim simpatija svog vlasnika osvojile i one njegovih obožavatelja na društvenim mrežama gdje on često dijeli zajedničke fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Tako je u jednoj od posljednjih objava Slavko otkrio "pravo značenje" paso doblea i to fotografijom na kojoj su s njim zaplesale Buba i Mara.

"A gle nju kak ima pravilno držanje glave i pogleda! To je to", "One su predivne. Zapravo, svi ste predivni", "Ovo je sve", poručili su mu oduševljeni pratitelji na Instagramu.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) +2 Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Još jedna proslava Maje Šuput i Nenada Tatarinova: ''Mužiću, čini se da ćemo još jednu tortu morati rezati!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene